Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

By Boo

By Boo

Wil je By-Boo meubels kopen? Dan ben je bij deze met je spreekwoordelijke neus in de eveneens spreekwoordelijke boter gevallen. Bij Rebel House vind je een uitgebreid assortiment bijzondere meubelstukken en de meest uiteenlopende accessoires van dit eigenzinnige Nederlandse meubelmerk. Allemaal even trendy, maar nét even anders dan je gewend bent!

89 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

By-Boo meubilair

De meubels van By-Boo laten zich niet in een hokje plaatsen, maar passen wel in vrijwel elke kamer. Dus of nu bohemian woont, industrieel of zelfs modern chic: de kans is nihil dat je in de collectie niets vindt dat jouw interieur lekker opspicet. Bepaal de sfeer in huis met een blikvanger van een salontafel en een koning van een kast van By-Boo. Of voeg een hint van rebelsheid toe met een pittig bijzettafeltje of bijzondere verlichting. Met By-Boo maak je jouw interieur pas echt compleet, oftewel: By-Boo, makes a home!

Over het meubelmerk By-Boo

By-Boo is in 2013 opgericht als een oer-Hollands interieurmerk. Eigenwijs zijn en inhaken op actuele woontrends gaan bij het merk hand in hand. Daardoor weten ze ons keer op keer weer te verrassen met een inspirerende en diverse collectie vol lef en gevoel, die bovendien bijzonder on trend is.

By-Boo meubels kopen bij Rebel House

Zoals je misschien wel kunt merken zijn wij gek op By-Boo meubels. Het is dan ook niet voor niets dat wij al vanaf het begin By-Boo stukken in onze collectie hebben. Ook bij Rebel House zijn we namelijk graag lekker eigenwijs en vinden we dat Nederlanders best wat spannender mogen wonen. Bestel daarom nu By-Boo bij Rebel House en laat je nieuwe meubels direct gratis (vanaf 50 euro) thuisbezorgen. En ben toch niet helemaal tevreden met het artikel? Dan kun je het binnen 90 dagen gratis retourneren.