Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone Fauteuils

Ben jij op zoek naar een heerlijk comfortabele fauteuil waar de flair vanaf spat? Dan ben je bij deze met je neus in de spreekwoordelijke boter gevallen! Dutchbone fauteuils zijn het toppunt van zitgenot, dankzij het ergonomische ontwerp en de boterzachte bekleding. Ook qua stijl vind je niet snel iets met zo’n uniek flamboyante uitstraling als een comfortstoel van Dutchbone. Laat je inspireren, bestel en spice up your interior!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dutchbone fauteuils

Dutchbone is een echt Nederlands interieurmerk, maar met een wereldse smaak. Het merk wordt vanuit de Zaanstreek aangestuurd door avonturiers en wereldreizigers. Net als Rebel House hebben ze bij Dutchbone weinig met woonconventies en allerlei regeltjes waar een meubelstuk aan moet voldoen. Fauteuils van Dutchbone zijn dan ook het resultaat van verbeelding en inspiratie. Een deel van de collectie is rechtstreeks geïmporteerd vanuit alle hoeken van de wereld. Andere stoelen zijn hier in Nederland ontworpen, geïnspireerd op veelal oriëntaalse designs.

Fauteuils van Dutchbone in diverse woonstijlen  

Omdat Dutchbone heel bewust de grens opzoekt, passen de zitmeubelen van het merk bijzonder goed in een breed scala aan woonstijlen. Daardoor kun je er eigenlijk alle kanten mee op. Ben jij net als veel anderen helemaal weg van de retro revival woonstijl? Wat dacht je dan van een fluwelen geelgekleurde fauteuil? Is jouw interieur meer modern chic? Dan krijg je het vast heel warm van een relaxte stoel bekleed met warme tinten als bordeaux rood of marineblauw. Of niet?

Dutchbone maakt je interieur compleet

Droom jij bij het zien van onze collectie ook al helemaal van avonden lang zitten in je eigen Dutchbone fauteuil? Of misschien zelfs wel van een heel Dutchbone interieur? Want wist je dat we bijvoorbeeld ook de meest spraakmakende Dutchbone salontafels en bijzettafels voor je hebben? En bijvoorbeeld ook trendy verlichting? Dromen worden werkelijkheid!

Dutchbone fauteuil kopen bij Rebel House

Kan jij niet wachten om je Dutchbone fauteuil te hebben staan pronken in de woonkamer? Bestel dan nu! Bij Rebel House doen we er alles aan om al jouw eigenzinnige woonwensen in vervulling te laten gaan. Zo hebben we niet alleen de meest trendy en stijlvolle meubelcollectie van Nederland, we bezorgen ook nog eens gratis (vanaf € 50,-) tot bij jou thuis. Ook mag je in termijnen of achteraf betalen en krijg je maar liefst 90 dagen retourrecht!