Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone Hanglampen

Ben je op zoek naar trendy en sfeervolle verlichting voor aan het plafond? Dan zit je goed bij Rebel House, want wij hebben Dutchbone hanglampen! De eigenzinnige lampen van dit trendsettende Nederlandse interieurmerk staan bol van bravoure en stralen van stijl. Ze zijn dan ook favoriet bij menig rebel die het wel een beetje gehad heeft met die dertien-in-een-dozijn lampjes. Kijk lekker rond, laat je inspireren en bestel om je nieuwe lamp gratis (vanaf € 50,-) thuis te laten bezorgen!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dutchbone hanglampen – Meer dan licht

De lampencollectie van Dutchbone is zoveel meer dan alleen verlichting. Het is een wereld vol stijl en verbeelding, geïnspireerd op de wereld zoals de avontuurlijke mensen achter het merk de wereld ontdekken. Een deel van de hanglampen is rechtstreeks geïmporteerd, terwijl andere lampen zelf ontworpen zijn. Bij veel lampen zie je de inspiratie duidelijk doorschijnen, bijvoorbeeld in de Suoni lijn, die zijn oorsprong in Oosterse oorden vond.

Hanglampen van Dutchbone die bij je passen

Het belangrijkste bij het uitzoeken van verlichting is dat jij je er goed bij voelt. Ook al zegt de hele wereld dat een Dutchbone hanglamp het beste is wat de mensheid ooit heeft voortgebracht, als jij hem niet mooi vindt, hang je hem niet in je huis, toch? Gelukkig heeft Dutchbone hangverlichting in verschillende trendy stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere industriële hanglamp? Of een lamp met gouden randjes? Bijzonder modern chic!

Dutchbone plafondverlichting en meer

Naast lampen voor aan je plafond kun je bij Rebel House nog veel meer kopen van Dutchbone. Heel leuk is het bijvoorbeeld om te werken met wand-, vloer- en tafellampjes in dezelfde stijl als je hanglamp. Je tafellampje zou je dan weer kunnen zetten op een pittig Dutchbone dressoir. En wat te doen met je vloerlamp? Juist, die past perfect naast een Dutchbone fauteuil!

Dutchbone hanglamp kopen bij Rebel House

Spraakmakende verlichting als een Dutchbone hanglamp koop je online bij Rebel House. Wij zijn dé online interieurwinkel voor wie niet bang is kleur te bekennen en zich vooral goed wil voelen! Je profiteert bij ons standaard van maar liefst 90 dagen retourrecht en gratis bezorging vanaf € 50,-. Ook mag je zelf bepalen of je achteraf, in termijnen of direct betaalt.