Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone Lampen

Met eigenzinnige en kleurrijke verlichting geef je jouw interieur een stevige stijlinjectie en creëer je sfeer in huis. Wat dat betreft zit je bijzonder goed bij Rebel House, want we hebben de meest spraakmakende Dutchbone lampen voor je. Bekijk hieronder onze collectie vloerlampen, wandlampen, tafellampen en hanglampen van Dutchbone en bestel direct om je nieuwe verlichting helemaal gratis (vanaf € 50,-) te laten thuisbezorgen!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dutchbone verlichting voor je hele interieur

Het trendy woonmerk Dutchbone heeft verlichting voor je hele interieur. Heb je bijvoorbeeld toevallig net een stijlvol dressoir uitgezocht? Maak het dan helemaal af met een echte Dutchbone tafellamp! Die kan natuurlijk ook op tafel, maar wat te denken van een droom van een hanglamp van Dutchbone aan het plafond boven de tafel? Ook heb je veel keuze uit trendy staande lampen en lampen voor aan de muur.

Dutchbone lampen met pit

Dutchbone is een echt Nederlands merk met een werelds gevoel voor stijl. De designers van het merk laten zich dan ook regelmatig inspireren door wat ze op hun verre reizen tegenkomen. Met name exotische invloeden vanuit Azië zie je terugkomen in het warme kleurgebruik en de oriëntaalse ontwerpen. Een Dutchbone lamp is dan ook een pittige aanwinst voor een breed scala aan interieurstijlen!

Lampen van Dutchbone in jouw stijl

Een lamp mag dan nog zo pittig en trendy zijn, als hij niet bij de rest van je interieur past, koop je hem ook niet. Dat hebben ze bij Dutchbone goed begrepen. In de lampencollectie van het merk vind je lampen in verschillende spraakmakende stijlen. Ben jij bijvoorbeeld helemaal weg van dat rauwe van de industriële stijl? Dan zou je kunnen gaan voor een ruige lamp met metalen armatuur. Hou je meer van modern chic? Ga dan voor warme kleuren en gouden accenten!

Dutchbone lamp kopen bij Rebel House

Eigenzinnige en trendy verlichting als een Dutchbone lamp koop je natuurlijk bij Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie het nu wel een beetje gehad heeft met al die saaie woonitems en wat spannenders zoekt. Bij ons winkel je bovendien ook op jouw manier. Zo mag je zelf bepalen of je achteraf, in termijnen of direct betaalt. Ook krijg je standaard maar liefst 90 dagen bedenktijd en bezorgen we alles vanaf € 50,- helemaal gratis bij je thuis.