Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone Stoelen

Exotisch en stijlvol zitgenot van eigen bodem: dat zijn Dutchbone stoelen. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk comfortabele fauteuil in retro stijl, eigenzinnige velvet eetkamerstoelen of barkrukken voor je urban jungle interieur, in onze Dutchbone collectie vind je het! Bekijk hieronder al onze stoelen van dit spraakmakende Nederlandse merk en bestel direct om je nieuwe stoelen helemaal gratis (vanaf € 50,-) te laten thuisbezorgen.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dutchbone stoelen

Het interieurmerk Dutchbone is zo Hollands als de Goudse kaas op je bruine boterham, maar het gevoel voor stijl is werelds. Dit komt omdat de mensen achter het merk zich bij alle stukken hebben laten inspireren door culturen van over heel de wereld. In veel stoeldesigns zie je dan ook iets oosters of Oriëntaals terugkomen. Ook van tijdreizen zijn ze bij het woonmerk niet vies. Met bijzondere kleuren brengen sommige stoelen direct weer de jaren ’50 en ’60 tot leven.

Stoelen van Dutchbone – Soorten

Dutchbone is een merk dat flink buiten de hokjes durft te ontwerpen. Een Dutchbone stoel past dan ook in een groot aantal verschillende interieurstijlen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eigenzinnige fauteuil voor je retro revival interieur? Wat dacht je dan van een gele velvet fauteuil? En wil je matchende barkrukken en eetkamerstoelen? Dan kan dat, maar je kunt met het merk ook de kant van modern chic of pink blush op.

Dutchbone voor je hele interieur

Wist je dat wij nog veel meer van Dutchbone in onze collectie hebben? Combineer je eetkamerstoelen bijvoorbeeld met een pittige eettafel van hetzelfde merk. Of flankeer je fauteuil door een heerlijke velvet chesterfield bank en een tijdloze design vloerlamp. Alles is mogelijk!

Dutchbone stoel kopen bij Rebel House

Eigenzinnige en trendy meubels als Dutchbone stoelen koop je online bij Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie anno nu stijlvol durft te wonen. Je profiteert bij ons ook van maar liefst 90 dagen retourrecht en je mag betalen hoe en wanneer jij dat wilt: direct, achteraf of in termijnen. En bezorgen? Dat doen we helemaal gratis vanaf € 50,-!