Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone Tafels

Jazeker, we hebben ze! Bij Rebel House shop je ook de allerpittigste Dutchbone tafels. Ben je op zoek naar een eyecatcher van een salontafel? Een eettafel om lekker mee te pronken? Of bijzettafeltjes die ieder interieur sprankelend tot leven brengen? In onze collectie tafels van Dutchbone vind je het allemaal, en meer. Bekijk hieronder onze collectie, laat je inspireren en bestel om je tafel direct gratis thuis te laten bezorgen!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Dutchbone tafels

Bij Rebel House zijn we gek op van die merken die lekker recalcitrant durven te zijn. En als ze dan ook nog eens gewoon uit Nederland komen, dan zijn we helemaal verkocht! Dutchbone is zo’n interieurmerk dat geen reden nodig heeft om rebels te doen. Vanuit de Zaanstreek hebben ze simpelweg een heel eigen stijl ontwikkeld, met invloeden vanuit de hele wereld. Dit heeft geleid tot een smaakvolle collectie tafels die verrassend goed samengaan met de meest trendy en eigenzinnige woonstijlen. Lekker (en) rebels!

Tafels van Dutchbone – Eettafels, salontafels en bijzettafels  

Een Dutchbone tafel is er in alle soorten en maten. Hou je van uitgesproken en ben je op zoek naar een eclectische bijzettafel, voor bijvoorbeeld je circus baroque of urban jungle interieur? Wat dacht je dan van een tafeltje met een gouden kraanvogel erin verwerkt? Of ben je net als veel mensen helemaal weg van die authentieke industrial vibe? Ga dan voor een machtige Dutchbone salontafel uit hout en metaal.

Meer meubels van Dutchbone

Naast tafels heeft Dutchbone nog veel meer voor je hele interieur. Match je eettafel bijvoorbeeld met een setje trendy eetkamerstoelen van hetzelfde merk. Of doe hetzelfde met je salontafel door er een stijlvolle bank van Dutchbone bij te zetten. Nieuwsgierig? Bekijk hier alles van Dutchbone.

Dutchbone tafel kopen bij Rebel House

Zie jij je die pittige Dutchbone tafel al helemaal staan shinen in je woonkamer? Bestel hem dan bij Rebel House! Wij zijn dé online woonwinkel voor wie echt met smaak durft te wonen. Bovendien profiteer je bij elke bestelling van al onze voordelen, zoals gratis bezorging (vanaf € 50,-), maar liefst 90 dagen retourrecht en de mogelijkheid om achteraf of in termijnen te betalen.