Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone Vloerkleden

Dutchbone Vloerkleden

Ben je op zoek naar wereldse karpetten van eigen bodem? Dan zit je goed bij Rebel House, want wij hebben de meest spraakmakende Dutchbone vloerkleden! Deze extreem stijlvolle kleden zijn het resultaat van een hoogwaardig weefproces en zijn geïnspireerd op het mooiste uit de Perzische, Indiase en oriëntaalse culturen. Bekijk hieronder onze collectie en bestel direct om je Dutchbone karpet helemaal gratis te laten thuisbezorgen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dutchbone - Vloerkleden met een verhaal

Met een vloerkleed van Dutchbone haal je iets heel bijzonders in huis. Er is namelijk geen enkel kleed in de gevarieerde collectie waar geen verhaal achter zit. De mensen achter dit Nederlandse interieurmerk zijn de hele wereld afgereisd op zoek naar inspiratie. Hun reizen leidden ze bijvoorbeeld langs India, China en natuurlijk het oude Perzië, waar ze inspiratie vonden voor verrassende ontwerpen gebaseerd op klassieke weefpatronen. En dat zie je!

Vloerkleden van Dutchbone voor jouw vloer

Geen interieur is hetzelfde. Daarom wil je een vloerkleed waar jij je goed bij voelt en dat mooi aansluit bij de rest van de interieur. Dat kan, bijvoorbeeld met een rechthoekig of rond vloerkleed van Dutchbone. Hou jij van klassiek met een ruig en industrieel randje? Wat dacht je dan van laagpolig Perzisch karpet met vintage uitstraling? Heb je het toch liever wat chiquer? Dan krijg je het vast heerlijk warm van een hoogpolig marineblauw vloerkleed uit wol. Of niet?

Dutchbone karpetten en meer

Is Dutchbone ook jouw favoriete interieurmerk? Dan zit je helemaal goed bij Rebel House, want we hebben nog veel meer! Zet bijvoorbeeld een eigenzinnige tafel van hetzelfde merk op je vloerkleed, samen met bijpassende stoelen. En heb je toevallig nog wat stijlvolle bergruimte nodig? Ga dan voor onze Dutchbone kasten!

Dutchbone vloerkleed kopen bij Rebel House

De meest eigenzinnige en spraakmakende woonitems van de meest trendy merken koop je online bij Rebel House. Wij zijn hét online adres voor wie het wel een beetje gehad heeft met saai wonen en niet bang is om kleur te bekennen. Ook een Dutchbone vloerkleed koop je dus bij Rebel House! We bezorgen het bovendien helemaal gratis en je krijgt standaard maar liefst 90 dagen bedenktijd. Betalen mag direct, maar ook gewoon in termijnen of achteraf.