Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eleonora Eetkamerstoelen

Hou je ook zo van heerlijk tafelen? Samen met vrienden of familie urenlang genieten van smaakvolle zelfgemaakte gerechten, een fles mooie wijn en elkaars gezelschap? Met Eleonora eetkamerstoelen wordt tafelen nog heerlijker. Iedereen zal zitten als op een wolk en het stijlvolle decor van jullie diner wordt minstens zo smaakvol als de gerechten en de wijn. Bekijk hieronder onze collectie stoelen van Eleonora en bestel direct om je stoelen gratis te laten bezorgen en te profiteren van 90 dagen retourrecht.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eetkamerstoelen van Eleonora

Het Nederlandse interieurmerk Eleonora staat al ruim 25 jaar bekend om haar perfecte balans tussen smaakvol en betaalbaar wonen. Er zijn dan ook weinig merken waar je zoveel stijl en kwaliteit krijgt voor je geld als bij Eleonora. Dat geldt misschien nog wel het meest voor de stoelen. De designs zijn luxe en chique. De materialen zijn van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook fantastisch zitten. Bovendien zijn de eetkamerstoelen van Eleonora geheel on trend, waardoor jij en je gasten er altijd bijdetijds bij zullen zitten.

Eleonora eetkamerstoelen maken jouw interieur compleet

Een stoel kan nog zo lekker zitten en nog zo mooi zijn, als hij niet bij je tafel en de rest van je interieur past, dan voelt dat ook niet goed. Daarom biedt Eleonora je veel keuze met verschillende soorten stoelen die goed passen in diverse trendy woonstijlen. Hou jij bijvoorbeeld van een interieur met een ruige en industriële uitstraling? Dan zijn de stoelen met stoere metalen onderstel prachtig. Richt jij jouw woning liever in met een landelijk interieur? Dan heeft Eleonora een aantal charmante eetkamerstoelen met natuurlijke materialen als hout en zacht leder. Iets voor jou?

Eleonora eetkamerstoel kopen bij Rebel House

Heb jij het wel een beetje gehad met al die saaie meubels die ze overal hebben? Wil je écht stijlvol en trendy gaan wonen? En er ook nog eens heerlijk bijzitten tijdens het eten? Bestel dan nu jouw Eleonora eetkamerstoel bij Rebel House! Je profiteert dan ook nog van al onze voordelen, zoals gratis verzending vanaf €50,- en 90 dagen retourrecht. Ook hoef je jouw stoelen pas achteraf te betalen, of in termijnen.