Eleonora Kabinetkasten

Weet je waar je interieur van opkikkert? Een kekke kabinetkast! En kek, dat zijn ze, onze Eleonora kabinetkasten. En ze zijn ook ruim, zodat al je spulletjes erin passen. En met vakmanschap gemaakt van topkwaliteit materialen! En ze gaan prachtig samen met diverse trendy interieurstijlen. Heb je nog meer redenen nodig om jezelf te overtuigen? Bekijk dan hieronder onze collectie en laat je verbazen. Overtuigd? Bestel dan direct en laat je nieuwe kast helemaal gratis thuisbezorgen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kabinetkasten van Eleonora

Eleonora is een Nederlands meubelmerk dat in 1994 werd opgericht. Met veel gevoel voor stijl en totaal on trend begon het bedrijf met het voor een aantrekkelijke prijs verkopen van kasten, tafels en zitmeubelen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend merk in binnen- en buitenland met een geheel eigen stijl. Die eigen stijl? Die zie je bijvoorbeeld mooi in de collectie kabinetkasten van Eleonora. De lijnen zijn strak en de kwaliteit is hoog, wat de kasten als geheel een uiterst elegante uitstraling geven. Wij vinden het prachtig!

Eleonora kabinetkasten als eyecatcher in jouw interieur

Een kabinetkast is door zijn formaat sowieso altijd een echte eyecatcher. Hoge kasten vangen immers veel wind. Daarom is het van groot belang dat jouw nieuwe kast perfect past bij wie jij bent en hoe je wilt leven. En dat de kast dus past bij je interieur! Ben jij net als veel anderen tegenwoordig helemaal weg van de rural living woonstijl? Kies dan bijvoorbeeld een mooie ruw afgewerkte houten kabinetkast. Ontzettend landelijk! Heb je het liever modern en chic? Dan vind je de strak gelakte houten kasten vast fantastisch!

Eleonora kabinetkast kopen bij Rebel House

Bij Rebel House zijn we groot fan van interieurmerken die lekker hun eigen ding doen en tegelijkertijd een bepaalde snaar raken. Eleonora is zo’n merk. Daarom koop je ook je nieuwe Eleonora kabinetkast bij Rebel House. Heb je besteld? Dan bezorgen we je kast helemaal gratis thuis en mag je zelf bepalen of je direct, achteraf of in termijnen betaalt. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens maar liefst 90 dagen retourrecht!