Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eleonora Kasten

Op zoek naar een trendy en stijlvolle kwaliteitskast van eigen bodem? Dan is een Eleonora kast een uitstekende optie. De kasten van dit populaire Nederlandse interieurmerk zijn oerdegelijk en bijzonder elegant. Ze passen wonderwel in diverse eigentijdse inrichtingen en geven je interieur een pittige stijlinjectie. Bekijk hier onze collectie, laat je inspireren en bestel direct om jouw nieuwe kast supersnel gratis te laten thuisbezorgen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kasten van Eleonora

Eleonora is een echt Nederlandse interieurbedrijf. In 1994 werd het opgericht door Willem Schakel, die het stokje inmiddels heeft overgegeven aan zoon Michael. Met passie voor meubels, extreem gevoel voor stijl en verrassend aantrekkelijke prijzen, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend merk in heel Europa. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met Eleonora en presenteren je vol trots hun collectie kasten en andere meubels. Wij worden zelf namelijk heel warm van de uitstraling en kwaliteit van die prachtige dressoirs, koninklijke kabinetkasten, statige boekenkasten en trendy tv-meubels. Jij ook?

Eleonora kasten in je favoriete interieurstijl

Niets is zo persoonlijk als je interieur. Het is immers de plek waar je thuiskomt en waar je aan jezelf en aan anderen kunt laten zien wie je bent. Als je dus gevoel voor stijl hebt, dan zie je dat terug in je inrichting. En als je een beetje anders bent, dan mag je interieur dat ook zijn! Bij Eleonora hebben ze dat goed begrepen en daarom komen de kasten van Eleonora in verschillende stijlvolle woonsmaken. Wat is jouw smaak? Hou je van ruig en stoer? Dan wordt je vast enthousiast van een kast in de populaire raw industrial stijl. Op zoek naar iets met een natuurlijke uitstraling? Wat dacht je dan van mooie licht gelakte houten kast? Echt urban jungle!

Eleonora kast kopen bij Rebel House

Rebel House is hét online adres voor wie anno nu eigenzinnig en trendy wil wonen. In onze webshop vind je duizenden meubels en woonaccessoires van de meest spraakmakende merken van dit moment, zoals Eleonora, Seletti, Kare Design en SMAQQ. Ook jouw nieuwe Eleonora kast koop je dus bij Rebel House. We bezorgen je kast helemaal gratis en je bepaalt zelf of je achteraf, in termijnen of direct betaalt. Dus spice up your interior!