Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eleonora Salontafels

Ben je op zoek naar een elegante en trendy salontafel? Dan hebben we wat moois voor je. Een Eleonora salontafel! De salontafeltjes van dit spraakmakende Nederlandse interieurmerk zitten vol smaak en barsten van de kwaliteit (bij wijze van spreken). Ook sluiten ze naadloos aan bij de meest gewilde woonsmaken van dit moment. Bekijk hieronder onze collectie en bestel jouw nieuwe tafel direct. We bezorgen hem dan supersnel en helemaal gratis bij jou thuis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Salontafels van Eleonora

Het in 1994 door Willem Schakel opgerichte Eleonora staat bekend om haar gevoel voor stijl en trendy designs. Het interieurmerk ontwerpt en produceert naast tafels ook kasten, banken en stoelen. Daarbij maakt het altijd gebruik van de beste materialen, die met veel zorg worden afgewerkt, waardoor je altijd zeker bent van topkwaliteit. Waar dat in de interieurwereld nog wel eens leidt tot hoge prijzen, is dat bij Eleonora allerminst het geval: de meubels blijven betaalbaar voor iedereen. Dit zie je ook goed in de collectie salontafels van Eleonora. Het zijn stuk voor stuk elegante en trendy kwaliteitsstukken, voor een elegante prijs.

Eleonora salontafels die passen bij jouw woonsmaak

Wil jij jouw interieur helemaal af maken en injecteren met een stevige dosis betaalbare elegantie en pit? Dan vind je het vast ook belangrijk dat jouw nieuwe salontafel past bij je bankstel, tv-meubel en de rest van je interieur. Daarom biedt Rebel House je in samenwerking met Eleonora salontafels in diverse trendy woonstijlen. Ben je bijvoorbeeld net als wij gek op ruw en industrieel? Wat dacht je dan van een ruige industriële salontafel? Houd je het toch liever wat chic? Dan heeft Eleonora mooie modern chic tafeltjes. Elegant en verfijnd!

Eleonora salontafel kopen bij Rebel House

Heb je een mooie Eleonora salontafel gevonden? Bestel hem dan simpel en veilig via onze webshop, net als duizenden andere meubels en woonaccessoires van de meest aansprekende merken van dit moment. Wij bezorgen alles wat je bij ons besteld razendsnel en helemaal gratis (vanaf €50,-). Ook krijg je altijd 90 dagen retourrecht en mag je zelf bepalen of je direct, achteraf of in termijnen betaalt!