Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eleonora Tafels

Een trendy en stijlvol interieur kan niet zonder in het oog springende tafels. En in het oog springend, dat zijn ze: onze Eleonora tafels. Het zijn regelrechte eyecatchers die je niet onder stoelen of banken hoeft te verstoppen. Ga voor een spraakmakende salontafel als afmaker van je zithoek, een smaakvolle eettafel of breng dynamiek in met enkele eigenzinnige bijzettafeltjes. Wat je ook kiest, je profiteert bij ons altijd van gratis vanaf supersnelle verzending en maar liefst 90 dagen retourrecht!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafels van Eleonora

We kennen Eleonora al meer dan 25 jaar lang als een oer-Hollands interieurmerk met een haast on-Hollands gevoel voor stijl. De designers weten met subliem lijnenspel en het gebruik van mooie materialen keer op keer te verrassen met gedurfde en chique ontwerpen. Tegelijkertijd blijven de stukken van Eleonora goed betaalbaar, waardoor onze klanten er gek op zijn. Ook de tafelcollectie van Eleonora bruist dit jaar weer van lef en chiqueheid. Vind je ook niet?

Eleonora tafels voor jouw woonwens

Iedereen is uniek, en daarom mag je interieur dat ook zijn. Eleonora tafels zijn er dan ook in een groot aantal verschillende soorten, afmetingen en stijlen. Eigenlijk kun je met Eleonora alle kanten op, behalve als je houdt van flets, kleurloos en saai. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van de raw industrial interieurstijl en zoek je een ruige salontafel? Dan vind je in de collectie van Eleonora bijvoorbeeld stoere salontafels uit massief hout en een fraai belijnd metalen onderstel. Hou je meer van iets meer verfijning en wil je een eettafel kopen? Dan is een mooie donkerhouten tafel misschien wel iets voor jou. Prachtig in een modern chic of rural living interieur!

Eleonora tafel kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Eleonora tafel koop je bij Rebel House. Wij zijn dé woonwinkel van Nederland voor wie spraakmakend en trendy durft te wonen. Naast alles van Eleonora vind je in onze webwinkel duizenden woonitems van de meest eigenzinnige merken, zoals Qeeboo, SMAQQ, By-Boo en Seletti. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je van gratis verzending vanaf €50,-, maar liefst 90 dagen retourrecht en je mag zelf bepalen of je achteraf, in termijnen of direct betaalt!