Eleonora Tv-Meubels

Of je nu een ultra 4k HD QLED tv hebt, een 8k Chrystal plasma met zilveren randjes, een Smart-tv of gewoon een domme tv, met een Eleonora tv-meubel geniet je altijd. Ook als je tv uit staat! De tv-meubels van dit toonaangevende Nederlandse merk zijn namelijk dusdanig elegant gelijnd en stijlvol dat je er urenlang naar kunt kijken. Bekijk hieronder de collectie, laat je verbazen en bestel direct om jouw nieuwe kastje gratis thuis te laten bezorgen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tv-meubels van Eleonora

Het interieurmerk Eleonora is sinds haar oprichting in 1994 uitgegroeid tot een trendsetter tot ver buiten de landsgrenzen. Inmiddels worden de meubels in meer dan 200 winkels in Europa verkocht en dat aantal groeit nog iedere maand. De reden voor het succes hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen als je de collectie hebt gezien. Het merk combineert een haast on-Hollands gevoel voor stijl en trends met een zeer hoge kwaliteit en lage prijzen. Dit zie je ook weer mooi terug in de collectie tv-meubels. De kastjes zijn elegant gelijnd en prachtig afgewerkt. En voor de prijs hoef je ze ook niet te laten staan, toch?  

Eleonora tv-meubels die passen bij jouw woonstijl

Door de hoge kwaliteit is een tv-meubel van Eleonora ontzettend duurzaam. Over twintig jaar is hij dus nog als nieuw en zet je er met net zoveel gemak jouw nieuwe draadloze 3D superultra 256k LHBTIQLED+ tv op. De tv-meubels zijn er bovendien is verschillende pittige smaken, voor ieders woonstijl wat wils. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van een industriële inrichting? Wat dacht je dan van een robuust vormgegeven houten meubelstuk met ruige metalen elementen? Heb je liever wat meer natuur? Wat dacht je dan van een rural living of urban jungle tv-meubeltje?

Eleonora tv-meubel kopen bij Rebel House

Wij zijn trots op onze samenwerking met Eleonora, omdat ze veel overeenkomsten hebben met Rebel House. Ook wij willen dat iedereen spraakmakend en eigenzinnig moet kunnen wonen, ongeacht het formaat van zijn of haar portemonnee. Bestel dus jouw nieuw Eleonora tv-meubel bij Rebel House en profiteer van gratis bezorging, maar liefst 90 dagen retourrecht en betalen zoals jij dat wilt: achteraf, in termijnen of direct!