Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eleonora Zitmeubelen

Wil je jouw nieuwe woning inrichten? Of je oude interieur een flinke stijlinjectie geven? Dan zit je goed met Eleonora zitmeubelen. Het Nederlandse interieurmerk heeft de meest stijlvolle en elegante stoelen, banken, barkrukken en fauteuils. Het zijn stuk voor stuk meubelstukken die gezien mogen worden en je interieur een fijne dosis pit geven. Bestel ze nu bij Rebel House en laat je nieuwe zitmeubelen razendsnel gratis thuisbezorgen!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zitmeubelen van Eleonora

Vaak denken mensen dat Eleonora een exotisch meubelmerk is uit een ver land. De stukken zijn on-Hollands elegant en die naam toch ook? Niets is echter minder waar. Eleonora is zo Nederlands als de pindakaas op je bruine boterham. Het is een echt Nederlands familiebedrijf, dat begin jaren negentig werd opgericht door Willem Schakel en tegenwoordig wordt geleid door zoon Michael. En de naam Eleonora? Dat is de naam het Roemeense meisje dat Willem inspireerde tot het starten van zijn meubelbedrijf! Tot op de dag van vandaag inspireert zij ook de collectie zitmeubelen van het merk, met stijl, klasse en een nostalgische glans.

Stijlvolle zitmeubelen van Eleonora: stoelen, barkrukken banken en fauteuils

De collectie Eleonora zitmeubelen onderscheidt zich door haar veelzijdigheid en hoge kwaliteit. Tegelijkertijd is het nooit saai. Daarom passen de stukken perfect in het interieur van mensen die uitgesproken durven te wonen, met uiteenlopende trendy woonsmaken. Ben je bijvoorbeeld net als veel anderen helemaal weg van raw industrial? Dan kun je bij Eleonora terecht voor stoelen en fauteuils met stoere metalen poten en ruige stoffen als leer en imitatieleer. Maar ook als je een bankstel zoekt voor een landelijk of modern chic interieur heeft Eleonora veel moois.

Eleonora zitmeubel kopen bij Rebel House

Je koopt jouw nieuwe Eleonora zitmeubelen bij Rebel House. Wij zijn dé online en offline woonwinkel voor wie trendy en stijlvol durft te wonen en niet bang is om kleur te bekennen. Naast als het fraais van Eleonora vind je in het onze webshop duizenden meubels en woonaccessoires van de meest spraakmakende merken, zoals Kare, Seletti en SMAQQ. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je van 90 dagen retourrecht en je bepaalt zelf of je achter, direct of in termijnen betaalt. Dus spice up your interior!