Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Banken

Met een eyecatcher van een sofa zet je de toon voor de rest van je interieur. In onze spraakmakende collectie vind je daarom een groot aantal Kare Design banken: speelse varianten op de Chesterfield, klassieke bruin lederen bankstellen die prachtig afgewerkt zijn met gelakt hout, felgekleurde, gewaagde ontwerpen en nog zoveel meer. Kijk dus gerust eens rond, laat je verbazen en bestel nu om jouw bankstel helemaal gratis wanneer het jou uitkomt te laten bezorgen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Banken van Kare Design

Bij Kare geloven ze niet in conventies, maar in de kracht van de verbeelding. Ze hebben het niet zo met regeltjes en allerlei ideeën van zogenaamde ‘experts’ over hoe een interieur eruit zou moeten zien. Des te meer hebben ze met het volgen van gevoel en met het spelen met vormen, materialen en technieken. Sinds de oprichting in het Duitse München in 1981 is het merk met die filosofie uitgegroeid tot een geheel eigen wereld. De banken van Kare Design zijn daar het ultieme bewijs van: de pure kwaliteit en bravoure spatten ervan af. Het zijn stuk voor stuk sieraden voor je interieur, en bovendien verrassend betaalbaar.

Een Kare Design sofa voor jouw interieur

Kare heeft een groot aantal verschillende bijzondere sofa’s en banken in de collectie. Er is dus altijd wel een uniek Kare bankstel dat aansluit bij jouw woonstijl. Ben je (net als wij) gek op de grand glamour stijl? Ga dan bijvoorbeeld voor een excentriek gecapitonneerde bank uit fluweelzacht polyester. Ook liefhebbers van ruw industrieel, modern chic en zelfs circus baroque kunnen bij Kare terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flamboyante zwarte eetkamerbank met sierlijke ranke poten?

Kare Design bank kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Kare Design bank koop je bij Rebel House, net als duizenden andere eigenzinnige meubels, lampen en woonaccessoires van Kare en tientallen andere toonaangevende interieurmerken. Wij laten je zelf bepalen hoe je leeft én je mag bij ons zelf bepalen hoe je winkelt. Betaal bijvoorbeeld pas achteraf, in termijnen of direct. Het is jouw leven, dus jouw keuze.