Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Bijzettafels

Bijzondere bijzettafels creëren sfeer en dynamiek in je interieur. En bijzonder, dat zijn ze, onze Kare Design bijzettafels! Ze zijn zelfs zo bijzonder dat ze ook een flinke dosis pit en persoonlijkheid aan je interieur toevoegen. Gebruik ze bijvoorbeeld als eyecatcher in combinatie met decoratie of als extra tafeltje ter aanvulling op je zithoek. Koop hier jouw nieuwe Kare bijzettafeltjes, laat ze gratis bezorgen vanaf €50,- en spice up your interior!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bijzettafels van Kare Design

Weinig interieurmerken zijn zo wars van conventie als het Duitse Kare. Bij Kare ontwerpen ze dan ook geen meubels op basis van allerlei regeltjes over hoe een interieur eruit zou moeten zien. De enige die namelijk bepaalt hoe je een huis inricht, is degene die er woont. Interieurdesigners moeten enkel hun verbeelding het werk laten doen en komen met verrassende en spannende woonitems waarmee jij je lekker kunt uitleven thuis.

In de tafelcollectie van Kare Design vind je dan ook een groot aantal bijzettafels waarmee jij je zeker niet in moet houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glazen kooi met gouden bloemen? Of een blok marmer? Of anders een schattig diertje dat voor jou het blad omhoog houdt? De keuze is aan jou!

Kare bijzettafels om jouw interieur op smaak te brengen

Het leuke van bijzettafels is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je er neemt en hoe je ze gebruikt in je interieur. Het zijn dus net kruiden en specerijen, maar dan voor je interieur! Net als kruiden en culinaire stijlen zijn bepaalde bijzettafeltjes meer of minder geschikt in combinatie met bepaalde woonstijlen. Daarom hebben we per tafeltje aangegeven in welke woonstijl deze in onze ogen het beste tot zijn recht komt. Ook dit advies is uiteraard niet in steen geschreven, want de enige die bepaalt hoe je woont ben jij!

Kare Design bijzettafel kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Kare Design bijzettafels koop je veilig en vertrouwd via Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie trendy en eigenzinnig wil wonen en niet bang is om kleur te bekennen. Bovendien mag je bij ons ook zelf bepalen hoe je jouw nieuwe meubels betaalt: achteraf, in termijnen of gewoon direct. En ben je toch niet tevreden over je aankoop? Dan mag je bij ons 90 dagen gebruik maken van je retourrecht.