Kare Design Bureaus

Groot voordeel van thuiswerken is dat je zelf de inrichting van je kantoor mag bepalen. Je kunt dus ook gewoon een authentiek en eigenzinnig Kare Design bureau neerzetten! Zelfs het saaiste werk verandert daarmee in een droombaan! Geloof je ons niet? Aanschouw dan even onze collectie bureaus van dit spraakmakende Duitse merk en oordeel opnieuw. Overtuigd? Bestel direct en laat je nieuwe werkplek razendsnel gratis thuisbezorgen!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bureaus van Kare Design

Het in 1981 door twee studenten opgerichte interieurmerk Kare staat voor een wereld aan authenticiteit, puur plezier en hoogwaardige kwaliteit. Het merk heeft eigen winkels in meer dan 40 landen. Het brengt overal ter wereld duizenden eigenzinnige en spraakmakende meubels, bijzondere lampen en toffe woonaccessoires in de huizen van mensen zoals jij. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met Kare en laten je maar wat graag kennismaken met hun bureaus waar het lef en het plezier ook weer werkelijk vanaf spat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een authentieke schrijftafel uit walnoothout? Of een gaaf spiegelende tafel die bruist als champagne?

Kare bureaus om in stijl aan te werken en studeren

Ken je dat? Heb je een Zoom-meeting met een potentiële klant of partner en dan valt het je direct op hoe oubollig het er daar allemaal uitziet. En je begint direct te twijfelen: is dit wel iemand waar ik mee wil samenwerken? Heeft deze persoon geen smaak, geen geld of andere problemen? Gelukkig kun je ervan uitgaan dat niemand straks meer zo over jou denkt. Als je straks werkt aan een bureau als een Kare bureau, een kekke bureaustoel en wellicht wat aansprekende wanddecoratie aan de muur. In stijl dus!

Kare Design bureau kopen bij Rebel House

Rebel House is hét online adres voor wie trendy en eigenzinnig durft te wonen. Jouw nieuwe Kare Design bureau koop je daarom natuurlijk via onze webshop. Bovendien winkel je bij ons helemaal op jouw manier. Zo mag je bijvoorbeeld zelf bepalen of je direct, achteraf of in termijnen betaalt. En ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan kun je tot 90 dagen gebruik maken van het recht op retour om je geld terug te krijgen.