Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Dressoirs

Met een droom van een dressoir zet je de toon voor de rest van je interieur. Ga daarom voor één van onze Kare Design dressoirs: stuk voor stuk eigenzinnige pareltjes, die direct alle aandacht opeisen. Gun je nieuwe dressoir een hoofdrol in je interieur en je zult beloond worden met oneindig veel woongenot! Bestel dus snel en profiteer van gratis verzending door onze eigen bezorgservice.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dressoirs van Kare Design

Bij het Duitse interieurmerk Kare staat één ding voorop: plezier in wonen. Dat zie je dan ook aan al hun meubels, lampen en woonaccessoires: het plezier en het lef spatten er telkens weer vanaf. Ook met een dressoir van Kare weet je daarom zeker dat je naast kwaliteit ook een flinke dosis verbeelding en pit in huis haalt. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken of je dressoir wel trendy is. Woonmerken over heel de wereld houden Kare nauwlettend in de gaten om zichzelf te laten inspireren. Kare volgt namelijk niet alleen de trend, Kare ís de trend!

Kare dressoirs passend bij jouw woonstijl

De collectie van Kare design bestaat uit meer dan honderd verschillende dressoirs. Dat de ontwerpers goed thuiszijn in diverse stijlen, zie je ook weer des te meer bij deze kasten. Wat een variatie! Liefhebbers van op het moment trendy stijlen als raw industrial worden op hun wenken bediend met onder meer eigenzinnige opbergkasten uit gepoedercoat staal, afgewerkt met gelakt geperst hout, hout en bronzen elementen. Wil je liever het verleden laten herleven? Ook dan heeft Kare enkele superhippe dressoirkastjes met bonte kleuren en verbluffende details. Kijk rond en laat je verbazen!

Kare Design dressoir kopen bij Rebel House

Wonen op jouw manier begint bij winkelen op jouw manier. Daarom vind je bij Rebel House niet alleen duizenden eigenzinnige meubels en woonaccessoires waarmee je jouw huis helemaal zelf op smaak kunt brengen. Je bepaalt bij ons ook nog eens helemaal zelf hoe je winkelt. Betaal je nieuwe Kare Design dressoir bijvoorbeeld pas achteraf, in termijnen of direct. En ben je toch niet tevreden? Dan kun gebruikmaken van 90 dagen retourrecht!