Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Hanglampen

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de lampen ophangen. Met een gedurfde en trendy Kare Design hanglamp in de kamer worden je dagen mooier (en lichter!). In onze eigenzinnige webshop vind je meer dan honderd lampen van dit spraakmakende Duitse merk. In diverse stijlen, maar altijd hip en gewaagd. Welke kies jij? Bestel direct en profiteer van gratis bezorging (vanaf €50,-) en betaal zoals jij dat wilt!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hanglampen van Kare Design

Er zijn weinig interieurmerken die zo blijvend tot de verbeelding spreken als Kare Design. Al vier decennialang maakt het merk uit München spraakmakend en trendy wonen bereikbaar voor mensen over de hele wereld. De meubels, verlichting en woonaccessoires van het merk laten zich moeilijk in een hokje plaatsen. Maar als je er iets over kunt zeggen, dan is dat het in ieder geval nooit saai is en altijd volledig on trend. Ook de collectie hanglampen bewijst dit met ieder stuk. Een eekhoorn of papegaai in je Kare lamp? Kan gewoon! En als we dan toch bezig zijn: waarom geen astronaut? Lekker spacy!

Een Kare hanglamp als hoog(s)tepunt van jouw interieur

De lampencollectie van Kare is zo breed, dat je nooit hoeft te kiezen tussen iets wat je leuk vindt en iets wat past in jouw interieur. Er is altijd een bijzondere hanglamp die aansluit bij jouw woonstijl. Hou je bijvoorbeeld van ruig en industrieel? Dan heeft Kare een flink aantal stoere en minimalistische hanglampen waar de kracht vanaf spat. De eerder genoemd lampen met dieren maken jouw urban jungle interieur natuurlijk helemaal af. En reis je graag terug naar de jaren ’50 of ’60? Doe dit dan in je eigen huis met een echte retro revival hanglamp!

Kare Design hanglamp kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Kare design hanglamp koop je veilig en helemaal op jouw manier bij Rebel House. Net als duizenden andere woonitems van de meest trendy merken van dit moment. Je bepaalt bij ons zelf hoe je betaalt. Direct, achteraf of in termijnen? En ben je na je bestelling toch niet helemaal tevreden? Dan kun je bij Rebel House tot maar liefst 90 dagen lang gebruikmaken van je retourrecht!