Kare Design Kapstokken

Een kekke kapstok mag niet ontbreken in een eigenzinnig interieur. Daarom vind je in onze webshop een groot aantal Kare Design kapstokken. Die zijn namelijk nog kekker dan kek. En nooit saai dankzij nét dat beetje extra verbeelding waar ze bij Kare zo groot mee zijn geworden. Je moet het vaak zien om het te geloven. Kijk dus vooral lekker rond, laat je verbazen en bestel direct om je nieuwe kapstok gratis te laten bezorgen (vanaf €50,-) en te profiteren van 90 dagen retourrecht.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapstokken van Kare Design

Welkom in de wereld van Kare, waar conventie een vies woord is en waar de beste designers al sinds 1981 met veel plezier de interieurwereld op zijn kop zetten. Vroeger waren meubels óf uniek en heel duur, óf goedkoop en oersaai. Kare heeft dat afgeschaft. Bij dit interieurmerk koop je de gekste en kekste designkapstokken, overige woonaccessoires en meubels, voor een habbekrats. Vroeger waren kapstokken vooral praktisch: dingen met haakjes zonder opsmuk. Bij Kare maken ze er altijd weer iets bijzonders van: vogeltjes met staarten die je gebruikt als haakje, of een boom waarbij je de takken gebruikt om spulletjes in te hangen: kekheid op een stokje!

Kare kapstokken in jouw stijl

Een Kare kapstok hoef je echt niet te verbergen achter een deur of op een donker hoekje in je slaapkamer. Kare kapstokken mogen gezien worden! Plaats ze goed zichtbaar in de gang om je altijd direct thuis te voelen als je thuiskomt na een lange dag werken of geef ze een prominent plekje in je woon- of slaapkamer. Er is vast een kapstok van dit Duitse interieurmerk dat bij jouw woonstijl past. De eerder genoemde boomkapstok is er bijvoorbeeld in verschillende stijlen: van pink blush tot pure minimal en van raw industrial tot gewoon urban jungle!

Kare Design kapstok kopen bij Rebel House

Eigenzinnige en stijlvolle meubels en woonaccessoires koop je bij Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor de echte rebel. Ook jouw kekke Kare Design kapstok bestel je daarom via onze webshop. Daarbij profiteer je van alle voordelen die een rebel zich kan wensen: gratis verzending vanaf €50,-, tot 90 dagen retourrecht en je bepaalt zelf of je direct, in termijnen of pas achteraf betaalt!