Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Klokken

Wil je jouw interieur een stevige stijlinjectie geven? Dan is een parmantige klok een meer dan uitstekende optie. Ga bijvoorbeeld voor een Kare Design klok. Met een klok van Kare weet je niet alleen altijd hoe laat het is, je weet ook zeker dat er bijdetijds bij zult zitten! Én dat je interieur sowieso een gezonde dosis pit en persoonlijkheid heeft. Shop hieronder je klok, bestel direct en betaal zoals jij dat wilt: achteraf, in termijnen of direct.   

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Klokken van Kare Design

Het Duitse interieurmerk Kare staat voor wonen met karakter en durven zijn wie je bent. Ideaal voor de echte rebel! Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met Kare Design. Bij Kare hebben ze het net als wij niet hoog op met allerlei conventies en ideeën over hoe je zou moeten wonen. Het enige dat telt is dat jij je goed voelt in je eigen woning en dat je jezelf herkent in je interieur. De designers van Kare laten zich daarom niet leiden door regeltjes, maar door de verbeelding. Dat zie je in al hun meubelstukken en woonaccessoires, maar misschien nog wel het meest bij de klokken. Je gelooft het vaak pas als je het ziet: klokken die regelrecht uit een schilderij van Dali te lijken zijn geplukt, pontificale fabrieksklokken of een theepot als klok. Bij Kare kan het allemaal!

Kare klokken vol stijl en in jouw smaak

Ze zeggen weleens dat klokken nergens zo tikken als in je eigen huis. Een klok speelt namelijk een niet te onderschatten rol bij het vormen van de sfeer. Daarom is het belangrijk een Kare klok te kiezen die aansluit bij jouw smaak en je favoriete woonstijl. Hoe wil jij wonen? Ben je net als veel anderen helemaal weg van raw industrial? Dan is die stoere fabrieksklok een mooie optie. Meer fan van circus baroque? Ga dan bijvoorbeeld voor een wandklok met print van een iconische wereldse trekpleister. De keuze is aan jou.

Kare Design klok kopen bij Rebel House

Kare Design klok gevonden waar je helemaal weg van bent? Bestel dan direct om hem gratis (vanaf €50,-) bij jou thuis te laten bezorgen. Hangt hij op en kom je erachter dat hij toch niet zo lekker tikt? Geen punt! Dan kun je gebruik maken van het standaard 90 dagen retourrecht, die je er van ons gratis bij krijgt.