Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Lampen

Elegante en gedurfde lampen komen niet alleen van pas als het donker is. Ook overdag stralen ze van stijl en geven ze je interieur smaak en pit. Ben je op zoek naar zo’n prachtstuk van verlichting? Wat dacht je dan van een Kare Design lamp? Hieronder vind je alle soorten lampen van dit waanzinnige Duitse merk. Kijk gerust eens rond en bestel direct om je nieuwe lamp gratis (vanaf €50) razendsnel te laten bezorgen.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lampen van Kare Design

Kare Design is in 1981 opgericht door twee Duitse studenten die vonden dat er toen veel te weinig leuke woonitems op de markt waren. De beste manier om de wereld te veranderen is door hem zelf te creëren, moeten ze gedacht hebben. En zo ontstond de wereld van Kare: een wereld vol verbeelding, durf, passie en puur woonplezier. Als je op zoek bent naar standaard, kun je maar beter verder kijken, maar als je op zoek bent naar trendy en gewaagde meubelstukken of woonaccessoires, zit je bij Kare meer dan goed. Samen met Kare biedt Rebel House jouw de meest spannende tafellampen, hanglampen, vloerlampen en wandlampen.

Kare Design verlichting voor jouw woning

Thuiskomen doe je pas echt als je jezelf herkent in je interieur. Dat voelt lekker! Daarom is het belangrijk dat je verlichting bij jou en de rest van je interieur past. En dat moet lukken met keuze uit honderden stukken verlichting van Kare Design. Hou jij bijvoorbeeld van ruig en ben je helemaal weg van de industriële woontrend? Ga dan voor een stoere zwarte metalen lamp. Meer fan van dieren en urban jungle? Dan heeft Kare een groot aantal schattige en o zo trendy lampjes met dieren voor je. De keuze is aan jou!


Kare Design lamp kopen bij Rebel House


Eigenzinnig wonen doe je bij een winkel die net zo eigenzinnig is als jij. Shop daarom je Kare Design lamp bij Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie durft te wonen zoals hij is. Naast de gaafste stukken van Kare Design hebben we ook alles van andere spraakmakende merken als Seletti, By-Boo en Qeeboo.

Kare Design lampen kopen in woonwinkel van Rebel House 


Rebel House heeft niet alleen een breed assortiment aan lampen online, maar ook in onze woonwinkel in Ulft zijn ze te bewonderen. Mocht je dus twijfelen over de kleur, het materiaal of de vorm, kom ze fysiek bekijken in onze woonwinkel. Rebel House verrast je daarnaast met spraakmakende interieur ideeën en geeft je genoeg interieurinspiratie om thuis mee aan de slag te gaan. Op zoek naar een tafellamp, hanglamp of vloerlamp? Rebel House laat zien hoe je deze combineert!