Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Poefs

Een poef is misschien wel het meest veelzijdige meubelstuk ter wereld: je kunt erop zitten, je kan het als tafeltje gebruiken, als voetenbankje en zelfs puur decoratief. De Kare Design poefs zijn misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende poefs ter wereld. Kijk maar naar onze collectie. Dus tel uit je winst! Nieuwe poef gevonden? Dan bezorgen we jouw nieuwe meubelstuk razendsnel en helemaal gratis (vanaf €50,-) thuis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Poefs van Kare Design

De beste manier om de wereld te veranderen is door hem zelf te creëren. Zoiets moeten ook de Duitse oprichters van Kare gedacht hebben toen ze veertig jaar geleden geen leuke meubeltjes konden vinden voor in hun eigen woning. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten ontwierpen ze hun eigen meubels, die ze vervolgens ook op de markt brachten. De stukken werden al snel een hit, en zo werd de wereld van Kare geboren: een wereld vol inspiratie, lef en verbeelding. Samen met een hecht team designers verkoopt het merk momenteel duizenden verschillende spraakmakende woonitems in meer dan veertig landen. Ook de poefs en hockers vinden wereldwijd gretig aftrek, wat we bij Rebel House niet zo gek vinden.

Kare poefs die jouw interieur op smaak brengen

Door zijn veelzijdigheid is de poef bij uitstek een meubelstuk waarmee je een interieur helemaal op smaak kunt brengen. Het zijn de kruiden en specerijen van je inrichting. Omdat niets zo persoonlijk is als een interieur, laat je Kare je helemaal zelf bepalen welke smaak je uiteindelijk wilt krijgen. Kan het voor jou bijvoorbeeld niet gek genoeg zijn? Ga dan voor een snoezige en o zo zachte poef in de vorm van een heuse neushoorn. Hou je meer van natuurlijk of een urban jungle stijl? Wat dacht je dan van een poef met grof gebreide bekleding en ruw afgewerkte houten pootjes?

Kare Design poef kopen bij Rebel House

Je interieur op smaak brengen met een Kare Design poef begint bij Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie eigenzinnig wil wonen en het ook wel een beetje gehad heeft met die fletse Nederlandse interieurs. Dus gooi de plakjes worst en de blokjes kaas maar uit het raam en spice up your interior!