Kare Design Salontafels

Droom je van een interieur vol pracht en praal? Wat dacht je dan van een droom van een salontafel? Wat dacht je van een Kare Design salontafel? Tafels uit glas en gouden poten ingelegd met gouden bloemen, tafels compleet uit marmer, spiegelende tafels in champagnekleur, druppelvormige salontafels uit walnoothout… Moeten we nog meer zeggen? Bestel nu en laat je nieuwe tafel razendsnel gratis bezorgen!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Salontafels van Kare Design

Zoals je kunt zien hebben ze bij Kare geen ‘gewone’ salontafels. Die zijn er namelijk al genoeg. De designers van Kare stellen zich namelijk keer op keer als doel iets te creëren wat nog niet bestaat. Daarbij doorbreken ze maar wat graag de gangbare conventies en laten ze zich leiden door de verbeelding. Wonen is jezelf zijn en jezelf zijn moet leuk zijn. Daarom moet je interieur dat ook zijn! Met meer dan 100 winkels in bijna 50 landen brengt Kare verbeelding en woonplezier in huiskamers wereldwijd. En nu brengen ook wij Kare salontafels helemaal gratis tot in jouw huiskamer. Bof jij even!

Kare salontafels in jouw woonstijl

Smaken verschillen. Iedereen heeft een eigen stijl en ideeën over hoe een interieur eruit moet zien. Daarom biedt de meubelcollectie van Kare  je een groot aantal salontafels in verschillende woonstijlen. Ben je bijvoorbeeld net als veel mensen gek op ruw en industrieel? Dan zou een op een wagon geïnspireerde tafel uit ruw afgewerkt hout en metalen wielen je kunnen aanspreken. Meer fan van pink blush? Kies dan bijvoorbeeld voor een tafel met glas en goud.

Kare Design salontafel kopen bij Rebel House

Eigenzinnige meubels zoals een Kare Design salontafel koop je veilig en vertrouwd via Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor de echte rebellen die niet bang zijn om kleur te bekennen en te kiezen voor een trendy interieur met lef. Bovendien winkel je bij ons helemaal zoals jij dat wilt. Betaal bijvoorbeeld pas achteraf of in termijnen!