Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Schilderijen

Met artistieke en sierlijke schilderijen aan de wand laat je zien dat je iemand bent met stijl en smaak. En artistiek en sierlijk, dat zijn ze, onze Kare Design schilderijen. De collectie van Kare is met zorg samengesteld en bestaat uit een mix van kunststijlen die mooi passen bij diverse trendy woonstijlen. Kijk dus lekker rond in onze online galerie, laat je inspireren en bestel om jouw kunstwerk gratis (vanaf €50,-) thuis te laten bezorgen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schilderijen van Kare Design

Al veertig jaar lang maakt het Duitse interieurmerk Kare Design spraakmakend en gedurfd wonen bereikbaar voor gewone mensen over heel de wereld. Dit doet het door conventies te doorbreken, in te haken op actuele woontrends en vooral door zich te laten leiden door de verbeelding. Hierdoor is een collectie meubels en woonaccessoires ontstaan waar iedere rebel zich in thuis zal voelen. Ook grote en kleine bijzondere schilderijen en fotoprints ontbreken hierin niet. De collectie van Kare herbergt een groot aantal unieke stukken, van kleine juweeltjes tot kamerbrede kingsize schilderijen. Welke kies jij?

Kare schilderijen maken jouw interieur compleet

Kare is wereldwijd één van de hofleveranciers van trendy interieurs in diverse uitgesproken stijlen als Street Pop, circus baroque en pink blush. Ook Kare schilderijen zijn heel divers qua stijl, waardoor er altijd wel stukken zijn die perfect passen bij jouw interieur en jouw persoonlijkheid. Ben jij helemaal weg van een Street Pop interieur? Decoreer dan met Iconische Pop Art. Voel jij je meer thuis in een pink blush ingerichte woning? Wat dacht je dan van flamingo’s? Sierlijk en ontzettend pink!

Kare Design schilderij kopen bij Rebel House

Spraakmakende en eigenzinnige wanddecoratie als een Kare Design schilderij koop je bij Rebel House. Je profiteert bij ons van alles wat een 21e -eeuwse rebel zich kan wensen. Zo bezorgen we je schilderij helemaal gratis (vanaf €50,-) en krijg je standaard 90 dagen recht op retour. En betalen? Dat doe je wanneer jij dat wilt: direct, achteraf of lekker in termijnen.