Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Stoelen

Spraakmakende stoelen kunnen niet ontbreken in het interieur van iemand met persoonlijkheid. Daarom vind je in onze winkel een groot aantal bijzondere en uitermate hippe Kare Design stoelen. Van tot de verbeelding sprekende comfortabele fauteuils tot hippe eetkamerstoelen, en van kekke krukjes tot knusse poefs: Kare Design biedt je een wereld aan zit- en woongenot. Bestel snel, laat je nieuwe stoelen gratis thuisbezorgen en betaal zoals jij dat wilt!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoelen van Kare Design

Kare is een Duits interieurmerk dat in 1981 is opgericht door twee studenten uit München. Ze vonden simpelweg dat er op dat moment bijna geen meubels waren die ze in hun eigen huis zouden willen zetten. Daarom zijn ze die zelf maar gaan ontwerpen. Nu, tientallen jaren later, is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde trendsetter op het gebied van onconventioneel wonen. Ook op het gebied van stoelen moet je bij Kare niet zijn voor saaie zitmeubelen. Integendeel: de gehele collectie van fauteuils, schommelstoelen, poefs, hockers, barkrukken, eetkamerstoelen en zelfs bureaustoelen staat bol van plezier en pure verbeeldingskracht. Kijk dus lekker rond en laat je verbazen over wat er allemaal te koop is!

Kare Design stoelen in jouw woonstijl

Als je nieuwe stoelen koopt wil je natuurlijk ook dat ze een beetje passen bij de rest van je interieur. Ook wat dat betreft zit je bij Kare Design wel goed. De brede collectie herbergt diverse stoelen die aansluiten bij populaire woonstijlen van dit moment zoals industrieel, circus baroque en retro revival. Ook voor een rural living stoel hoef je bij Kare niet lang te zoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bruine lederen gecapitonneerde eetkamerstoel met donkerhouten poten?

Kare Design stoel kopen bij Rebel House

Wij zijn trots op onze samenwerking met Kare Design. Jouw nieuwe Kare Design stoel of stoelen koop je dan ook geheel in stijl via onze webwinkel. Daarbij krijg je maar liefst 90 dagen bedenktijd, in de vorm van retourrecht. Wil je onze collectie Kare meubels eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in onze 3000 m² grote woonwinkel in Ulft!