Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Tafellampen

Kekke tafel gekocht? Maak hem dan helemaal af met een net zo kekke Kare Design tafellamp! Zo prachtig stukje verlichting is de sappige kers op slagroom op de taart van jouw interieur. We hebben ze in allerlei smaken, variërend van raw industrial tot modern chiq en zelfs pink blush. Kijk rustig rond in onze webshop en bestel om jouw nieuwe lampje gratis (vanaf €50,-) te laten thuisbezorgen!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafellampen van Kare Design

Bij Rebel House zijn we trots op onze samenwerking met het Duitse interieurmerk Kare. Hun woonfilosofie sluit namelijk naadloos aan op de onze: wonen is leven, en leven is jezelf durven zijn. Met je meubels en andere woonitems laat je zien wie je bent, en bovenal: je maakt er van je interieur een plek mee waar jij je thuis kunt voelen. En hou je van uitgesproken, anders en heb je een sterke smaak? Dan mag je interieur dat ook zijn! Weg met de conventies! Een tafellamp van Kare Design is er zoals gezegd in alle smaken, maar altijd behoorlijk pittig gekruid. Ben jij klaar om jezelf te zijn en te wonen zoals jij dat wilt?

Een Kare tafellamp die bij je woonstijl past

Een tafellamp komt uiteraard schitterend tot zijn recht op een tafel of bijzettafeltje. Maar wat dacht je van een lampje op de hoek van je dressoir, je nachtkastje of zelfs op de vensterbank? Eigenlijk kan een tafellamp overal wel, en meer is vaak beter, behalve als je pure minimal woont. Wat woonstijlen trouwens betreft: Kare is overal in thuis. Wat te denken van een stuk verlichting met een overdaad aan goud als afmaker voor je pink blush interieur? Laat je liever het verleden herleven? Dan word je vast warm van de retro klassiekers in de Kare collectie.

Kare Design tafellamp kopen bij Rebel House

Wonen op jouw manier begint met shoppen op jouw manier. Daarom koop je jouw Kare Design tafellamp bij ons ook op jouw manier. We bieden je ruim de keuze en hebben naast Kare ook andere spraakmakende en trendy merken in de aanbieding. Bovendien betaal je bij ons helemaal zoals jij dat wilt: achteraf, direct of zelfs in termijnen!