Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Tafels

De makkelijkste manier om je interieur te verheffen van de grijze middelmaat is natuurlijk met enkele spraakmakende tafels. Daarom vind je in onze webshop een groot aantal Kare Design tafels: salontafels, bijzettafels, eettafels, bureaus en alles ertussenin! Het zijn stuk voor stuk meubelstukken die tot de verbeelding spreken en zich moeilijk laten vatten in woorden. Kijk dus vooral rond en laat het ons weten als je jouw nieuwe tafel hebt gevonden. Dan bezorgen we hem helemaal gratis en razendsnel met onze eigen bezorgdienst.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafels van Kare Design – Verschillende soorten

De wereld van Kare bestaat uit duizenden unieke meubelstukken, lampen en woonaccessoires. Al deze items hebben één ding gemeen: ze zijn volledig authentiek. Een Kare product is direct te herkennen aan het lef, de creativiteit en de onconventionele stijl die de ontwerpers er keer op keer insteken. Dat is bij de tafels niet anders. De enige conventie die ze bij de tafels niet doorbreken is het vlakke tafelblad. Voor de rest kan alles. Een glazen vitrinekast ingelegd met gouden bloemen als salontafel? Hebben we op voorraad. Een blok marmer als bijzettafel? Een paddenstoelvormige eettafel uit puur walnoothout? Een authentieke damesschrijftafel als bureau? We hebben het voorraad!

Kare Design tafels in jouw woonstijl

Wonen is leven en leven is jezelf zijn. Dat hebben ze bij Kare goed begrepen. Daarom herbergt de collectie tafels in diverse stijlen. Dus of je nu modern chic woont, meer Scandinavisch of helemaal gek met een circus baroque of pink blush, bij Kare kun je terecht voor een tafel die naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur.

Kare Design tafel kopen bij Rebel House

Het zou natuurlijk een beetje gek zijn om een eigenzinnige tafel te kopen bij een standaard webwinkel. Rebel House is dan ook geen gewone online woonwinkel! Bij ons vind je naast Kare design tafels de meest spraakmakende en uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires van de Benelux! Bovendien winkel je bij ons helemaal op je eigen manier. Zo geven we je 90 dagen retourrecht en bepaal je zelf of je direct, achteraf of in termijnen betaalt.