Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design TV-Meubels

Te vaak vormen tv-meubels in Nederlandse huiskamers een afspiegeling van wat er te vaak op tv te zien is: herhalingen van smakeloze kul zonder inspiratie. Wat er op tv komt kunnen wij niet veranderen, maar een uniek en tot de verbeelding sprekend tv-meubeltje regelen we voor je! Wat dacht je van een Kare Design tv-meubel? Neus gerust eens door onze collectie en laat het ons weten als je een nieuw kastje hebt gevonden. We bezorgen het dan zo snel mogelijk gratis bij je thuis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tv-meubels van Kare Design

In 1981 vonden twee studenten in het Duitse München dat er veel te weinig leuke meubels op de markt waren. Ze konden niet eens hun eigen appartement inrichten zoals ze wilden! Daarom besloten ze maar hun eigen meubels te gaan ontwerpen. Eerst alleen voor zichzelf, maar ook al snel voor anderen: interieurmerk Kare was geboren. Nu, veertig jaar later, is het bedrijf gegroeid tot een van de grootste interieurmerken wereldwijd met winkels in bijna 50 landen. Maar nog steeds wordt het bedrijf geleid door dezelfde twee mensen met nog steeds dezelfde missie: meubels en woonitems maken die er nog niet zijn. Dat Kare blijft slagen in haar missie zie je ook weer goed aan de collectie tv-kastjes: gedurfd, authentiek en het plezier spat eraf. Vind je ook niet?  

Kare tv-meubels als finishing touch voor jouw interieur

Een Kare tv-meubeltje is er in veel verschillende smaken. Waar hou jij van? Mag het voor jou lekker chic en modern zijn? Dan vind je in de collectie van Kare een groot aantal elegante kastjes die jouw interieur voorzien van nét dat beetje extra cachet. Meer fan van een landelijke stijl, oftewel rural living? Maak dan je interieur helemaal af met bijvoorbeeld een houten kastje afgewerkt met rundsleer en metalen onderstel.

Kare Design tv-meubel kopen bij Rebel House

Net als bij Kare vinden we dat jij moet kunnen wonen zoals jij dat wilt. Daarom biedt onze collectie je duizenden spraakmakende en eigenzinnige woonitems waarmee je jouw interieur op jouw manier op smaak kunt brengen. We vinden ook dat je moet kunnen winkelen zoals jij dat wilt. Daarom betaal je jouw nieuwe Kare Design tv-meubel bijvoorbeeld ook zoals jij dat wilt: direct, achteraf of in termijnen.