Kare Design Vloerlampen

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Een lamp die je zelf ook in de spotlight zou kunnen zetten? Dan zit je met een Kare Design vloerlamp wel goed. De collectie vloerverlichting van Kare straalt van lef en is ontzettend gevarieerd. Wat je woonstijl ook is, met een Kare lamp kun je thuis komen. Kijk rond in onze collectie en laat je verbazen! Lamp gevonden? Bestel direct en laat hem gratis (vanaf €50,-) bij jou thuis bezorgen!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vloerlampen van Kare Design

Wie op zoek is naar conventies, denken in hokjes en braaf kan maar beter direct doorklikken. Dat soort dingen ga je in de wereld van Kare niet vinden. Kare is namelijk wars van conventie en staat in plaats daarvan voor doen wat goed voelt, voor inspiratie en jawel: voor rebelsheid. Kare is niet braaf, in tegendeel. Kare houdt van uitdagen en zoekt graag de grenzen op. Een vloerlamp van Kare Design zet je op de vloer en geeft licht, maar daar houdt het wel wat standaarden betreft. Vanaf dat punt neemt de verbeelding het over.

Een Kare vloerlamp in jouw woonstijl

Met een collectie zo breed als die van Kare, is er altijd wel een eyecatcher van een staande lamp die perfect past in jouw spannende interieur. Hou je bijvoorbeeld van een urban jungle interieur? Wat dacht je dan van een lamp verpakt als een pikante struisvogel? Te standaard voor jouw smaak? Dan word je wellicht warm van een paddenstoelachtige compositie van lampenkappen uit rood, blauw en wit. Prachtig circus baroque!

Kare Design vloerlamp kopen bij Rebel House

Eigenzinnige verlichting koop je bij een eigenzinnige woonwinkel. Koop daarom je Kare Design vloerlamp bij Rebel House. Wij zijn dé online interieurwinkel waar je helemaal zelf kunt beslissen hoe je woont, met keuze uit tientallen spraakmakende en trendy interieurmerken, en duizenden stijlvolle woonitems. Bovendien winkel je bij ons helemaal op jouw manier. Betaal zoals jij dat wilt (achteraf, in termijnen of direct) en maak tot 90 dagen lang gebruik van je retourrecht!