Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Wanddecoratie

Een eigen huis. Tuintje met gras en konijnenhok. Leuke en eigenzinnige meubels. Maar dan: lege muren! Wat te doen? Wij hebben een idee. Kleed je muren aan met Kare Design wanddecoratie! Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig schilderij of een kekke klok? Te standaard? Ga dan voor een vintage fiets of zelfs een herbivorenschel! Je vind het allemaal in onze decoratiecollectie. Bestel nu en laat je nieuwe decoratie supersnel gratis (vanaf €50,-) thuisbezorgen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanddecoratie van Kare Design

Kare Design is een interieurmerk dat in 1981 is opgericht door twee Duitse studenten. Ze wilden toen hun eigen woning inrichten, maar konden nergens meubels en accessoires vinden waar ze zich goed bij voelden. Het was allemaal zo saai, zo braaf en zo weinig tot de verbeelding sprekend. Daarom zijn ze hun meubels zelf maar gaan ontwerpen en op de markt brengen. Met succes: inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde trendsetter met meer dan 100 eigen winkels in bijna 50 landen. En nu kan ook jij voordelig spraakmakend wonen en de meest eigenzinnige wanddecoratie online kopen, dankzij onze samenwerking met Kare.

Kare wanddecoratie – Alle soorten en stijlen

Niets is zo persoonlijk als je eigen woning. Daarom is het belangrijk je wanden te decoreren met spulletjes waar jij je goed bij voelt en waar je iets van jezelf in herkent. Gelukkig biedt Kare je veel keuze, zowel op het gebied van soorten decoratie en stijlen. Ben je bijvoorbeeld gek op pink blush en hou je van spiegels? Wat dacht je dan van een parmantig goudgekleurde vogelspiegel? Houd je het toch liever chique, maar mag er wel wat pit in zitten? Dan zou een majestueus portret van een leeuw weleens iets voor jou kunnen zijn!

Kare Design wanddecoratie kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Kare Design wanddecoratie koop je veilig en vertrouwd via Rebel House. Wij zijn dé online woonwinkel voor wie houdt van uitgesproken wonen en niet bang is voor zijn eigen stijl uit te komen. Met onze collectie woonitems van de meest trendy en spraakmakende merken van dit moment stellen we jou in staat je interieur helemaal naar eigen smaak in te richten. Bestel je bij ons? Dan profiteer je altijd van gratis verzending bij een minimale besteding van €50,-, 90 dagen retourrecht en mag je ook achteraf of in termijnen betalen.