Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Wandklokken

Niets is zo mysterieus en ongrijpbaar als de tijd. Het nu verschijnt en verdwijnt ogenschijnlijk op precies hetzelfde moment. De toekomst bestaat nog niet en het verleden is passé. Waar is de tijd? Een moeilijke vraag waar jij je gelukkig niet druk over hoeft te maken. Hang gewoon een Kare Design wandklok op. Dan weet je altijd hoe laat het is en kun je er zeker van zijn dat je er stijlvol bijzit, ongeacht de tijd!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wandklokken van Kare Design

Ga je mee terug in de tijd? We schrijven het jaar 1981. Twee studenten in het Duitse München willen hun eigen woning inrichten. Ze komen erachter dat je in het Duitsland van die tijd nergens spannende en stijlvolle meubelstukken kunt kopen. Dus besluiten ze die zelf maar te ontwerpen. Niet alleen voor zichzelf. Ook voor vrienden, medestudenten en eigenlijk voor iedereen: het interieurmerk Kare is gebeuren. Nu, veertig jaar later, staan nog steeds die zelfde twee studenten aan het roer van het toonaangevende Kare Design. De uit meer dan 6000 stukken bestaande collectie bruist nog steeds van bravoure, lef en pure verbeelding. Dat zie je ook weer terug in de wandklokken van het merk. Een theepot als slingerklok met een lepel als slinger? Kan gewoon!

Kare wandklokken speciaal voor jouw interieur

Het is belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in je interieur. Je komt er immers dagelijks in thuis. Het is de plek waar je woont, waar je herinneringen maakt en waar je de meeste tijd doorbrengt. Ben jij dus iemand die ergens voor staat en niet bang is kleur te bekennen? Dan mag je interieur dat ook zijn. En daar hoort een stijlvolle wandklok bij, zoals die van Kare. Is raw industrial bijvoorbeeld helemaal jouw stijl? Ga dan voor een mooi grote vintage ogende klok uit metaal. Hou je meer van landelijk? Dan denken we dat bijvoorbeeld een vierkante mangohouten klok de finishing touch zou zijn voor jouw inrichting.

Kare Design wandklok kopen bij Rebel House

Mooie Kare Design wandklok gevonden die helemaal past bij jouw en je woonstijl? Bestel hem dan via Rebel House om te profiteren van al onze voordelen. Zo mag je pas achteraf of in termijnen betalen, krijg je standaard 90 dagen retourrecht en bezorgen we jouw nieuwe klok helemaal gratis (vanaf €50,-) bij jouw thuis.