Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Wandspiegels

De mooist ingerichte huizen van het land hebben een spiegel aan de wand. Een stijlvolle en eigenzinnige Kare Design wandspiegel bijvoorbeeld. Ben jij eigenzinnig, niet bang om daarvoor uit te komen en heb je gevoel voor stijl? Dan word je vast heel warm van de collectie wandspiegels die je hieronder ziet. Bestel direct om jouw nieuwe spiegel helemaal gratis (vanaf €50,-) en razendsnel te laten thuisbezorgen. Moet je hem alleen zelf nog even ophangen!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wandspiegels van Kare Design

Met een wandspiegel van Kare haal je niet zomaar een spiegel in huis. Je haalt er het product van een overtuiging, een idee en misschien zelfs wel een filosofie mee in huis. Het is een filosofie die zich moeilijk laat omschrijven, maar die in ieder geval draait om verbeelding, het doorbreken van conventies en het keer op keer creëren van iets bijzonders en unieks. Al sinds 1981 maakt het Duitse interieurmerk zo spraakmakende meubelstukken en woonaccessoires als wandspiegels bereikbaar voor mensen over de hele wereld. Dankzij onze samenwerking met Kare kan nu ook jij zo’n kekke spiegel kopen. Welke kies jij?

Een wandspiegel van Kare Design waarin jij jezelf herkent

Er moeten gekke dingen gebeuren voordat je jezelf niet meer herkent in je spiegelbeeld. Maar wil jij jezelf ook herkennen in de spiegel als geheel? Dan is het belangrijk een Kare wandspiegel op te hangen met een persoonlijkheid die past bij die van jou en die past bij jouw ideeën over hoe een interieur eruit hoort te zien. Gelukkig geeft Kare je hierin ruim de keus. Hou jij bijvoorbeeld van grand glamour? Dan is een grote zilveren passe partout spiegel echt iets voor jou. Meer fan van pink blush? Ga dan voor goud, wat rijkelijk aanwezig is in de Karecollectie.

Kare Design wandspiegel kopen bij Rebel House

Een Kare Design wandspiegel koop je bij Rebel House, net als duizenden andere woonartikelen van de meest spraakmakende interieurmerken van dit moment. Wij zijn hét online adres voor wie eigentijds en stijlvol durft te wonen. Je winkelt bij ons bovendien helemaal op jouw manier. Zo bepaal je zelf of je achteraf, direct of in termijnen betaalt. En ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan heb je 90 dagen retourrecht!