Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design Woonaccessoires

Is jouw interieur nog nét iets te flets? Dan is het tijd om te decoreren! Voeg charme en pit toe met Kare Design woonaccessoires: misschien wel de meest spraakmakende decoratiestukken van dit moment! Ga je voor die reusachtige gorilla? Gewoon een stijlvolle vaas? Of één van die andere meer dan duizend gave woonitems van Kare? Kijk lekker rond, laat je inspireren, bestel en profiteer van onze standaard 90 dagen retourrecht!

134 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Woonaccessoires van Kare Design

Het in 1981 in München opgerichte Kare Design is een wereldwijde trendsetter op het gebied van onconventioneel doch betaalbaar wonen. De collectie herbergt duizenden meubelstukken en woonaccessoires in uiteenlopende woonstijlen, van circus baroque tot modern chiq en raw industrial. Ieder stuk is uniek, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn nooit saai. Met een woonaccessoire van Kare kun je er dan ook vanuit gaan dat het iets teweeg brengt in je interieur. Wat wil jij teweegbrengen?

Soorten Kare woonaccessoires en decoratie

Bij Rebel House kies je uit meer dan duizend verschillende Kare woonaccessoires. Je kunt het met recht een wereld noemen: de wereld van Kare. Een wereld die je moet zien om hem te geloven. Een wereld vol inspiratie, lef en pure verbeeldingskracht. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar wanddecoratie? Wat dacht je dan van een hallucinogeen schilderij of een Dali-achtige klok? Wil je een dode hoek omtoveren tot een absolute eyecatcher? Ga dan voor een reusachtig wild dier als decofiguur. Geen fan van fauna? Fleur je interieur dan op met een adembenemende vaas en een bos verse bloemen!

Kare Design woonaccessoires kopen bij Rebel House

Jouw trendy eigenzinnige woonitems koop je bij Rebel House. Naast Kare Design woonaccessoires vind je in onze webwinkel duizenden meubels en accessoires van de meest spraakmakende merken van dit moment, zoals Seletti, Qeeboo en Eleonora. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je van gratis bezorging vanaf €50,- en bepaal je helemaal zelf of je direct, achteraf of in termijnen betaalt!