Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Richmond meubels

Richmond begon in de jaren '80 als inkoper en verkoper van antieke meubels. Ze haalden deze vooral uit Frankrijk en Engeland. Ondertussen zijn ze overgeschakeld naar hedendaagse meubels, maar de liefde voor antiek straalt nog altijd af van hun prachtige collectie. Richmond gaat voor chique en stijlvol. Kies jij hiervoor?

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Richmond meubels

Comfort, sfeer, glamour en degelijke meubels, daar staat Richmond voor. Onze collectie Richmond meubels is gevarieerd en straalt luxe uit. Je vindt bij ons Richmond meubels zoals eettafels, fauteuils en bijzettafels. Deze zijn onderling makkelijk met elkaar te combineren. Maar ze zijn ook zo universeel dat je ze evengoed bij andere labels kunt laten aansluiten. Met Richmond meubels van Rebel House haal je pure klasse in huis.

Richmond meubels in jouw interieur

Als je de collectie Richmond meubels van Rebel House bekijkt, merk je meteen dat er glamour aan te pas komt. Dit is uiteraard uitstekend voor je Grand Glamour of je Modern Chic woning. Anderzijds stralen Richmond meubels een zekere rust uit, die je dan weer helemaal kunt inzetten voor je Raw Industrial of je Rural Living interieur. En Richmond meubels vertonen een duidelijk vleugje nostalgie, wat dan weer heel goed aansluit bij je Retro Revival woninginrichting. Plaats een opvallende tafel of fauteuil in je Pure Minimal woning en je meubel van Richmond staat gewoon te pronken.

Richmond meubels bij Rebel House

Doordat de Richmond collectie zo veelzijdig is, is het niet altijd eenvoudig om het juiste meubel te kiezen. Bij Rebel House helpen wij jou hiermee. Je krijgt van ons degelijk advies en wij geven ook 90 dagen retourtermijn. Daardoor kun je het meubel eerst een tijdje uitproberen vooraleer je moet beslissen. Maar eigenlijk zijn we er vrij zeker van: je bent meteen gecharmeerd door Richmond. Eens het meubel er staat, wil je het niet meer kwijt. Bij de bestelling krijg je gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere interieurstukken zal snel bij jou langskomen om je meubels te leveren. Als je nog vragen moest hebben, stel ze gerust aan onze klantenservice. Wij zijn er voor jou!