Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Seletti

Of we bij Rebel House ook meubels hebben van een toonaangevend Italiaans designermerk? Nou en of! Wat dacht je van Seletti meubels? Stukken van Seletti worden wereldwijd door topontwerpers gebruikt om de meest chique hotels en de hipste clubs mee in te richten. En nu kun ook jij je interieur ermee stylen! Bestel dus snel en profiteer van gratis verzending (vanaf €50,-) en 90 dagen retourrecht.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meubels van Seletti

Welkom in de wereld van Seletti. Een wereld waar conformiteit niet bestaat en waar het allemaal draait om creativiteit, plezier, leven en humor. Het bedrijf werd in 1964 opgericht door Romano en Maria Seletti en met hun kinderen aan het roer is het nu nog steeds een familiebedrijf. De ontwerpers van Seletti halen hun inspiratie vaak uit het alledaagse leven. In hun designs komen hedendaagse kunst en industrieel design samen onder het mom van (r)evolution is the only solution. Wat dit concreet betekent? Daarvoor moet je maar gewoon de collectie bekijken en je laten inspireren!

Seletti meubelstukken maken jouw interieur uniek

Met meubels van Seletti haal je iets heel bijzonders in huis. Seletti is dan ook niet voor de grijze mussen onder ons, maar voor de kleurrijke paradijsvogels. Seletti is voor mensen die durven laten zien wie ze zijn, die niet bang zijn kleur te bekennen en die houden van uitgesproken en sterke smaken en woonstijlen. Meubelstukken van het merk gaan bijvoorbeeld erg goed in een circus baroque interieur waarin gekker altijd beter is. Ook écht trendy Street Pop interieurs kunnen eigenlijk niet zonder minstens één meubelstuk van Seletti.

Seletti meubels kopen bij Rebel House

Naast Seletti meubels vind je in onze rebelse woonwinkel duizenden meubels en woonaccessoires van de meest eigenzinnige en spraakmakende merken van dit moment. Denk aan Kare Design, By-Boo, Qeeboo en Fatboy. Bij alles wat je bij ons bestelt profiteer je van al onze voordelen. Zo worden je spulletjes vanaf €50,- gratis thuisbezorgd, krijg je standaard 90 dagen retourrecht en bepaal je helemaal zelf of je direct, achteraf of in termijnen betaalt.