Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Seletti Fauteuils

Zie jij regeltjes ook vooral als een kans om ze te doorbreken? Om lekker je eigen ding te doen? En heb je sowieso geen reden nodig om rebel te zijn? Wat dacht je dan van een pikante Seletti fauteuil? Perfect om comfortabel en geheel in stijl tv te kijken en af en toe lekker je vinger op te steken als ze weer eens contemporaine bullshit uitkramen. Bestel snel en profiteer van vliegensvlugge gratis verzending!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fauteuils van Seletti

Het Italiaanse interieurmerk Seletti is al sinds de oprichting in 1964 favoriet bij menig rebel. Het bedrijf heeft namelijk nooit iets gehad met conformiteit en met het volgen van allerlei regeltjes. In tegendeel: bij Seletti draait alles om plezier en is creativiteit het sleutelwoord. En regeltjes doorbreken, dat is leuk! Tegelijkertijd is Seletti een absoluut topmerk, waardoor je kan rekenen op de allerhoogste kwaliteit.

De collectie van Seletti bestaat uit een groot aantal items waar hedendaagse kunst samenkomt met iconische figuren uit het dagelijkse leven. Ook bij de fauteuils van Seletti zie je dit goed. Het zijn stuk voor stuk iconische comfortstoelen waar het plezier en de pure lef vanaf spatten!

Een Seletti fauteuil als afmaker van jouw interieur

Een Seletti fauteuil is niet voor iedereen. Als je van grijs en neutraal houdt en liever braaf bent (want wat zouden de buren wel niet denken?), dan kun je misschien maar beter verder kijken. Maar als je van kleur houdt, niet bang bent om stijl te bekennen, en het je niet zoveel kan schelen wat de buren wel of niet denken, dan is een zo’n comfortabele stoel van Seletti perfect voor jou. Met in name circus baroque interieurs en interieurs met veel Street Pop komen de felgekleurde fauteuils bijzonder goed tot hun recht!

Seletti fauteuil kopen bij Rebel House

Rebelse stoelen als een Seletti fauteuil koop je natuurlijk bij Rebel House. Wij dé plek waar je als rebel met smaak terecht kunt voor al je favoriete meubels en woonaccessoires. Bovendien woon je bij ons niet alleen op jouw manier, je winkelt ook op jouw manier. Zo bepaal je zelf of je achteraf, in termijnen of direct betaalt. En ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan kun je tot 90 dagen gebruik maken van je retourrecht!