Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Seletti Tafellampen

Met een Seletti tafellamp breng je op een bijzonder stijlvolle manier extra sfeer in huis. De lampjes van dit eigenzinnige Italiaanse interieurmerk zijn stuk voor stuk kunstzinnig vormgegeven en doen wonderen voor je interieur. Vooral als je het leven niet al te serieus neemt! Kijk gerust eens rond in onze spraakmakende collectie, laat je inspireren en bestel direct om jouw nieuwe verlichting gratis (vanaf €50,-) bij jou thuis te laten bezorgen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafellampen van Seletti

Bij Seletti draait alles al sinds het begin om plezier en creativiteit. Seletti is een echt familiebedrijf, opgericht door Romano en Maria Seletti in 1964. Tegenwoordig staan zoon en dochter Stefano en Miria aan het roer. Het zegt genoeg dat Stefano zijn eigen huis voor een groot deel heeft ingericht met spulletjes van zijn eigen merk. Daar gaat het namelijk om: het creëren van een interieurwereld waar je zelf ook in zou willen wonen. Veel van de meubels, woonaccessoires en lampen zijn geïnspireerd op hedendaagse kunst of alledaagse objecten. Hier is dan met industrieel design een twist aangegeven zodat het betaalbaar, spraakmakend en vooral leuk wordt.

Seletti tafellampen maken jouw interieur compleet

Of je nu op zoek bent naar een lamp voor op tafel, voor op een bijzettafeltje of als finishing touch op een spraakmakend dressoir, met een Seletti tafellamp zit je altijd wel goed. De lampjes brengen bijna standaard een glimlach op je gezicht, maar zijn tegelijkertijd toch zo artistiek vormgegeven dat het nooit kitscherig wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig aapje of muisje dat een gekleurd lampje vasthoudt? Of de iconische banaan tafellamp? Totaal Street Pop en ontzettend stijlvol!

Seletti tafellamp kopen bij Rebel House

Zie jij jezelf ook al helemaal wonen tussen de designer lampjes? Bestel dan nu jouw Seletti tafellamp via Rebel House! Wij zijn dé online woonwinkel voor wie vol smaak durft te wonen, met een collectie vol spraakmakende merken als Kare, Dutchbone en Qeeboo. Je profiteert bij ons standaard van gratis verzending vanaf €50,- en betaalt zoals jij dat wilt: achteraf, in termijnen of direct.