Seletti Vazen

Bloemen en planten brengen sfeer, kleur en natuurlijk een stukje natuur in huis. Altijd, maar nog net ietsje meer in een Seletti vaas. Zo’n iconische vaas is natuurlijk niet natuurlijk, maar voorziet jouw interieur wel van extra kleur, een flinke dosis pit en laat je bloemen nog meer tot leven komen. Bekijk hier onze collectie, laat je inspireren en bestel snel om je nieuwe vaas gratis (vanaf €50,-) thuis te laten bezorgen!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vazen van Seletti

Seletti is een Italiaans interieurmerk. Het merk is opgericht en wordt nog steeds geleid door de familie Seletti. In 1964 waren het vader en moeder Romano en Maria die hun passie en visie met de hele wereld wilden delen. Anno nu zijn het zoon en dochter Stefano en Miria die het merk een totaal eigen identiteit en eigen stijl geven. De designs van Seletti laten zich moeilijk in een hokje plaatsen, maar het heeft vaak iets te maken met moderne kunst, Pop Art, industrial design en het bijzondere ontdekken in het alledaagse. De collectie is hierdoor ontzettend verfijnd, maar nooit saai en de stukken vaak ronduit speels en zelfs recalcitrant te noemen. En zeg nou zelf: heb je ooit zulke spannende en stijlvolle vazen gezien?

Welke iconische vaas van Seletti kies jij?

Een bijzonder en spraakmakend interieur inrichten kun je zien als het bereiden van een smaakvolle saus. Je meubels en grotere items als vloerkleden zijn je basis. De kleinere woonaccessoires zoals vazen zijn de kruiden en de echte smaakmakers. Ze moeten passen bij de basis, maar je kunt er lekker mee experimenteren. Designs van Seletti gaan altijd perfect samen met een Street Pop of circus baroque interieur, maar eigenlijk kun je vrijwel ieder interieur extra pit en kleur geven met een Seletti vaas. Woon je bijvoorbeeld raw industrial? Dan zou je voor één van de witte keramische vazen van het merk kunnen gaan.

Seletti vaas kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Seletti vaas koop je bij Rebel House. Wij zijn dé online en offline woonwinkel voor wie anno nu stijlvol en trendy wil wonen. Je kiest bij ons uit duizenden artikelen van de meest spraakmakende merken van dit moment. Je profiteert bij alles wat je bij ons bestelt van al onze voordelen. Zo betaal je zoals jij dat wilt, dus achteraf, in termijnen of direct. We bezorgen gratis vanaf €50,- en je krijgt altijd maar liefst 90 dagen retourrecht!