SMAQQ TV Meubels

Een ouderwets tv-toestel op je kast plaatsen of een supermoderne flatscreen aan de muur hangen? Het kan beide met onze SMAQQ tv-meubels. Kies het SMAQQ tv-meubel dat perfect in je interieur past. Wij helpen jou hierbij!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

SMAQQ TV meubels

Onze tv-meubels van SMAQQ brengen een gezellige sfeer in huis. Lekker samen met je gezin voor de buis hangen... waarom zou je dit niet in stijl doen? Denk daarbij nog aan andere kasten, meubels of een vloerkleed van SMAQQ, creëer een gezellig interieur en je raakt niet meer weg van je tv-scherm. Elk SMAQQ TV meubel heeft een unieke uitstraling. Wanneer je door onze webshop loopt, merk je dat we hedendaagse, stoere, elegante, fijne en robuuste tv-kasten hebben. Kies de afmetingen in functie van de ruimte die je hebt. Ook voor kleinere woningen hebben wij bij Rebel House de gepaste SMAQQ TV meubels. Wil je graag raad? Wij helpen jou!

SMAQQ TV meubels in jouw interieur

In een Circus Baroque of een Grand Glamour woning mag je best wel voor opvallend gaan. Strakke lijnen zijn helemaal geschikt voor je Pure Minimal woning, daar waar ronde vormen en bijvoorbeeld fijne poten perfect zijn voor je Retro Revival interieur. Heb jij een Street Pop inrichting? Dan mag je gerust voor kleur en bijzondere structuren kiezen. Welke stijl jij ook bij jou thuis hebt, er past wel een tv-kast van SMAQQ bij. Bij Rebel House gaan wij voor het totaalplaatje. Wanneer alles in je interieur perfect past, dan pas ben je stijlvol geïnstalleerd. En dat is voor ons de reden om zoveel aandacht aan onze tv-meubels te besteden. Wil jij deze bijzondere, gezellige en warme sfeer creëren? Wij zijn er voor jou om je advies te geven.

SMAQQ TV meubels bij Rebel House

Wanneer je bij Rebel House bestelt, krijgt je zowel gratis verzending vanaf 50 euro als 90 dagen retourtermijn. En daarbij hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Rebel House staat voor design aan betaalbare prijzen. Zo kun je bij ons de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen. Dankzij deze keuze van betalingsmethode richt jij je woning in op je eigen tempo.