Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver meubels

Zuiver meubels worden volledig ontworpen in de filosofie van Dutch design: eenvoud, innovatief, experimenteel. Het motto van het label Zuiver is 'design van morgen voor een interieur van vandaag'. Bij Rebel House zijn wij trots om deze Zuiver meubels in ons gamma te hebben.

56 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zuiver meubels

Zuiver heeft alles in huis om van jouw woning een Dutch design woning te maken. Je vindt bij Zuiver kasten, zitmeubelen, tafels, verlichting en allerhande decoratiestukken. Sinds de oprichting in 2011 blijft Zuiver trouw aan zijn motto. Het zijn stuk voor stuk interieurstukken met een zuivere, pure vormgeving die toch klasse uitstralen. En je krijgt ook degelijke Nederlandse makelij. Dutch design staat voor industriële vormgeving die zeer toegankelijk is voor het grote publiek. Ook jij kunt nu genieten van topdesign aan zeer voordelige prijzen!

Zuiver meubels in jouw interieur

Heb je een Pure Minimal interieur? Kies er dan diverse Zuiver meubels en accessoires voor en je krijgt een zeer puur interieur. Het zijn vooral de vormen en kleuren die het doen. In je Modern Chic mag het er wat opvallender uitzien. Kies voor veel wit, zilver en goud. Voor je Retro Revival interieur zit je helemaal goed bij Zuiver. Je vindt er ronde vormen, fijne poten en een heel grote knipoog naar de vintage periode. Zuiver meubels en accessoires zijn echt een lust voor het oog. Ze hebben geen franjes, zijn gewoon rechttoe rechtaan. Dit is de grote sterkte van Zuiver meubels en Dutch design. Combineer ze naar je eigen gevoel. Zuiver maakt van jouw woning een echte stijlvolle thuis in Dutch design style!

Zuiver meubels bij Rebel House

Rebel House is dé nummer 1 voor interieurinrichting. Wij gaan enkel voor bijzondere merken, zoals Zuiver. Als je bestelt, krijg je 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en je kunt bij ons voor- achteraf en in termijnen betalen. Heb je graag meer informatie over Dutch design of heb je hulp nodig bij de styling van je woning? Contacteer ons, wij helpen jou graag verder!