Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Banken

Zuiver startte in 2011 zijn activiteiten als meubelontwerpers en makers van de pure Dutch design stijl. Onconventioneel, experimenteel met gevoel voor humor... wij van Rebel House staat hier volledig achter. Zuiver meubels zijn kwaliteit, stijl en comfort in één. Ontdek ons assortiment Zuiver banken en creëer bij jou thuis een Dutch design interieur. Rebel House helpt jou hier bij!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver banken

Banken van Zuiver zijn strak, hedendaags en ze zijn zeer comfortabel. Dutch design draait rond innovatief en minimalistisch en dat straalt helemaal af van de Zuiver banken. Kies Zuiver banken die bij je eetkamerstoelen, salontafel en eetkamertafel passen en je bent op weg naar een Dutch design woonkamer! Kies nog enkele decoratieve stukken zoals een vloerkleed of bijzettafeltjes en je interieur is helemaal af!

Zuiver banken in jouw interieur

Zuiver banken die aan Dutch design beantwoorden zijn gewoon perfect voor je Pure Minimal interieur. Strakke lijnen en stoere vormen gaan ook best wel in een Raw Industrial style. Moderne vormen in een oud pand vormen namelijk heel mooie contrasten. Kies een grote bank voor je Grand Glamour woning. Zuiver banken zijn immers echte eyecatchers. En je vindt zeker een Zuiver bank met vintage uitstraling voor je Retro Revival woning. Dutch design heeft het voordeel om in vele stijlen thuis te horen. Wees zeker niet bang om te experimenteren met de pure uitstraling van Zuiver banken. 'Less is more' is het motto van Dutch design én van Zuiver.

Zuiver banken bij Rebel House

Eens je een Zuiver bank in huis hebt, wil je ze niet meer kwijt. Je geniet niet enkel van de charme en de uitstraling, ze zijn gewoon ook zeer comfortabel. Eens wij jouw bestelling hebben gekregen, gaan we onmiddellijk aan de slag om ze snel te leveren. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt ze bij jou brengen. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, je hoeft dus niet meteen het hele bedrag te betalen. Rebel House helpt jou om je woning in Dutch design in te richten op je eigen tempo en volgens je eigen budget.