Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Bijzettafels

Bijzettafels zijn functioneel maar tegelijkertijd ook zeer decoratief. Dat bewijzen de Zuiver bijzettafels nog maar een keer. Ook op momenten dat je het Zuiver bijzettafeltje niet gebruikt, staat het nog altijd te pronken. Het is pure Dutch design in al zijn eenvoud en schoonheid. Welke kies jij voor jouw interieur?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver bijzettafels

Het label Zuiver maakt zijn meubels en accessoires in de Dutch design filosofie. Eenvoud, vernieuwing, een vleugje nostalgie, een tikkeltje humor... het zit allemaal in Zuiver bijzettafels. Je gebruikt Zuiver bijzettafels als extra tafeltje of je maakt een set van meerdere bijzettafels en je zet ze in als salontafel. Een andere mogelijkheid is om ze in te zetten als standaard voor een mooie plant of een kunstwerk. Bijzettafels van Rebel House zijn zo mooi dat ze overal passen. Dutch design creëert een rustige sfeer. Kies daarom ook je andere tafels, je zitmeubels en kasten in dezelfde stijl. Bij het label Zuiver vind je talloze interieurstukken die eenvoud en gedurfde vernieuwing uitstralen.

Zuiver bijzettafels in jouw interieur

Ga voor zeer strakke Zuiver bijzettafels voor je Pure minimal woning. Een bijzettafel in terrazzo en glas zijn ideaal voor je Modern Chic interieur. Hou je van Grand Glamour? Ga dan voor bijzettafels met wit en goud. En je vindt gegarandeerd een Zuiver bijzettafel met een nostalgische toets voor je Retro Revival huis. Voor je Raw Industrial woning kies je een stoere bijzettafel, bijvoorbeeld in zwart. Combineer Zuiver bijzettafels onderling met elkaar. Het mag er best wel speels aan toe gaan.

Zuiver bijzettafels bij Rebel House

Bijzettafels van Zuiver zijn een mooie aanwinst in je interieur. Kies meerdere exemplaren en verdeel ze over je woning. Je kunt ze ook regelmatig een andere plek geven zodat je telkens een ander interieur krijgt. Vraag ons gerust raad als je nog twijfelt welke bijzettafels van Zuiver te kopen. Wij zijn er voor jou. Je mag bij Rebel House een uitstekende service verwachten. Zo krijg je bijvoorbeeld 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je mag voor- achteraf en in termijnen betalen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken komt binnenkort je bijzettafels van Zuiver leveren.