Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Bureaus

Bureaus van Zuiver zorgen ervoor dat je in pure Dutch design stijl kunt werken of studeren. Als je dan toch beslist om een bureau aan te kopen, kun je evengoed een bureau met klasse en uitstraling aankopen. Het werkt veel aangenamer als je in een stijlvolle omgeving kunt werken. Bij Rebel House hebben we een reeks Zuiver bureaus die pure eenvoud uitstralen. Laat je inspireren en maak van je kantoor- of studieruimte een gezellig geheel!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zuiver bureaus

Zuiver bureaus worden gekenmerkt door eenvoud. Doen ze jou ergens denken aan je schooltijd? Prima! Dit is ook de filosofie van Dutch design. Herkenbare vormgeving met strakke lijnen, functioneel en comfortabel tegelijk... zo zijn ook de Zuiver bureaus. Bij een Dutch design bureau hoort ook een Dutch design bureaustoel. En kies ook enkele accessoires om je kantoorruimte of studiekamer gezellig aan te kleden. Denk aan muurdecoratie, een vloerkleedje en een comfortabele fauteuil. Ook deze hebben we bij Rebel House. Hoe stijlvoller je je bureau inricht, hoe efficiënter je werkt. Wij helpen jou graag bij de inrichting van je bureau.

Zuiver bureaus in jouw interieur

Heb jij een Pure Minimal woning? Jouw Zuiver bureau voelt zich hier meteen thuis. Ook in je Retro Revival is een bureau van Zuiver volledig op zijn plek. Een vleugje nostalgie mag best! Eenvoudige lijnen maar donker hout passen uitstekend in je Classic Colonial interieur. Bureaus met Dutch design hebben geen franjes en daardoor stralen ze rust uit. Dit is dan ook ideaal om goed en geconcentreerd te kunnen werken. Het label Zuiver gaat voor eenvoud en vernieuwing, en dat vertaalt zich ook in hun bureaus.

Zuiver bureaus bij Rebel House

Als je een Zuiver bureau bij Rebel House wilt kopen, bestel je eenvoudig online. Je krijgt bij je bestelling 90 dagen retourtermijn. Je bepaalt zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doet en je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro. Voor de levering maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten. Jouw Zuiver bureau wordt snel geleverd. Binnenkort werk of studeer jij in een mooi Dutch design bureau.