Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Bureaustoelen

Bureaustoelen van Zuiver zijn niet zomaar bureaustoelen. Ze beantwoorden volledig aan de principes van Dutch design. Toen Zuiver in 2011 opstartte, was hun motto 'het design van morgen voor het interieur van vandaag'. Bij hun bureaustoelen merk je duidelijk dat Zuiver altijd een stapje voor is. Innovatief, minimalistisch en met een vleug humor, zo zijn onze Zuiver bureaustoelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zuiver bureaustoelen

Bij Rebel House vind je een reeks Zuiver bureaustoelen die van je bureau een heerlijke plek om te werken maken. De stoelen hebben pure vormen, zoals het ook hoort voor Dutch design. Elke stoel is een pareltje, maar ze zijn altijd comfortabel en functioneel. Bekijk ook onze serie bureautafels van Zuiver. Ze zijn even minimalistisch en puur als de Zuiver bureaustoelen. Samen vormen ze een mooi en stijlvol Dutch design geheel. Bij Rebel House helpen wij jou graag om je kantoorruimte mooi aan te kleden. Vraag ons gerust raad over Dutch design of het label Zuiver. Wij adviseren jou bij het inrichten van je bureauruimte.

Zuiver bureaustoelen in jouw interieur

Bureaustoelen van Zuiver zijn zeer minimalistische stoelen en daarom perfect geschikt voor je Pure Minimal interieur. Anderzijds kun je stoer bruin of zwart (imitatie)leer perfect inzetten in je Raw Industrial kantoor. De kuipzetels met hun ronde vormen zijn dan weer ideaal voor je Retro Revival woninginrichting. Zuiver bureaustoelen zijn enerzijds tijdloos, anderzijds heel modern en hip. Je kunt ze in zeer verschillende interieurs inzetten. Ze voelen zich bijna overal thuis. Kies voor je interieur ook verlichting en enkele decoratiestukken van Zuiver. Zo krijg je een mooi geheel in Dutch design.

Zuiver bureaustoelen bij Rebel House

Wil jij je woning inrichten in Dutch design en heb je gekozen voor Zuiver bureaustoelen? Dan kun je bij Rebel House rekenen op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden. Zo heb je tijd om je budget degelijk te besteden en toch een mooie Dutch design bureaukamer in te richten. Wij leveren via onze eigen bezorgservice voor grote meubels of via PostNL voor kleinere items. Als je nog vragen hebt over Zuiver bureaustoelen of andere producten, contacteer ons en wij geven jou graag styling advies.