Zuiver Eetkamerstoelen

Zuiver heeft zijn naam vast en zeker verdiend. Als je de eetkamerstoelen van Zuiver bekijkt, dan vallen onmiddellijk de pure lijnen op. Zuiver eetkamerstoelen beantwoorden perfect aan de principes van Dutch design: eenvoud, vernieuwend, experimenteel én met een dosis humor. Herkenbare modellen in een hedendaagse versie, dat zijn de stoelen van het label Zuiver.

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zuiver eetkamerstoelen

Zie jij in de Zuiver eetkamerstoelen modellen die je vroeger zag, en nu nog altijd ziet in scholen, wachtzalen van ziekenhuizen en overheidsinstellingen? Precies! Functioneel en eenvoudig, zo gaat het bij Dutch design en dus ook bij Zuiver eetkamerstoelen. Een kuipstoel of een stoel met slede onderstel, het is zo herkenbaar! Als je gaat voor Dutch design, dan zit je bij Zuiver perfect. Ga op zoek naar andere meubelen, verlichting en accessoires van Zuiver en stel je Dutch design interieur samen. Dutch design heeft een zeer eigen uitstraling. Bij Rebel House helpen wij jou graag om jouw Zuiver eetkamerstoelen een mooie plek te geven!

Zuiver eetkamerstoelen in jouw interieur

Zoals we al aangaven zijn Zuiver eetkamerstoelen zeer eenvoudig. Ze passen uitstekend in je Pure Minimal woning. Door de verwijzing naar vintage modellen, komen je Zuiver eetkamerstoelen uitstekend tot hun recht in je Retro Revival interieur. Denk maar aan de kuipstoelen en de stiksels in de zitting en de rug. Dit is pure nostalgie! En wist je dat een set van stoelen van hetzelfde model maar in verschillende kleuren heel erg hip is? Speel gerust met kleuren, laat je fantasie de vrije loop! In de jaren '60 en '70 van vorige eeuw kon dit ook allemaal, dus waarom nu niet? Bruin en zwart PU-leer met een zwart onderstel ogen stoer en kunnen dan weer makkelijk in je Raw Industrial pand ingezet worden. Eetkamerstoelen van Zuiver zijn zo veelzijdig dat ze bij diverse stijlen passen. Welke stoelen kies jij?

Zuiver eetkamerstoelen bij Rebel House

Wij zorgen ervoor dat je mooie eetkamerstoelen van Zuiver geleverd krijgt. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items brengt ze bij jou thuis. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Laat het ons gerust weten als je nog vragen hebt. Wij zijn er voor jou!