Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Klokken

Valt het jou op dat Zuiver klokken hoofdzakelijk rechte en ronde lijnen vertonen? Geen franjes of frullen, neen, dat hoeft niet bij Zuiver klokken. In al hun eenvoud beantwoorden ze precies aan de Dutch style die zo populair is. Minimalisme, strakke lijnen, eenvoudige kleuren maar toch met veel charme en stijl, dat zijn Zuiver klokken. Welke heeft jouw voorkeur?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver klokken

In 2011 startte Zuiver met interieurstukken in Dutch design. Vernieuwing, een dosis humor en vooral veel eenvoud is wat Zuiver nastreeft. Met hun klokken zijn ze hier zeker in geslaagd! Sommige modellen van Zuiver klokken zijn dan ook niet meer dan een ronde schijf en twee wijzers. Eenvoudiger kan niet. En toch werkt het. Zuiver klokken zijn passen dan ook in heel diverse interieurs.

Zuiver klokken in jouw interieur

Er zijn verschillende redenen om voor een klok te kiezen. Uiteraard lees je er het uur op af. Maar je kunt het ook als pure decoratie inzetten. Een klok met een slinger brengt dan ook nog eens beweging in huis. Een grijze, betonlook of zwarte klok kies je voor je Raw Industrial interieur. Een beetje nostalgie is perfect voor je Retro Revival woning. De ronde vormen die zo typisch zijn voor vintage, krijg je sowieso al bij Zuiver klokken. Een marmeren klok gaat uitstekend bij je Grand Glamour interieur. Welke jij ook kiest, geef ze een mooi plekje in je interieur. Het is een volwaardig decoratiestuk!

Zuiver klokken bij Rebel House

Misschien wil jij je klok combineren met een aantal andere woonaccessoires. Denk maar aan spiegels, vazen, kussens, wandkasten, fotolijsten... je Zuiver klok staat of hangt immers niet alleen in je interieur. Hoe meer je combineert en experimenteert, hoe meer 'af' je interieur wordt. Bij Rebel House helpen wij jou hier graag mee. Daarom geven wij jou ook de mogelijkheid om de betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen. Je krijgt ook nog eens 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij brengen je goederen met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleinere interieurstukken. Zelfs een klein item als een klok draagt bij tot je Dutch design interieur.