Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Lampen

Verlichting is even belangrijk als meubels en accessoires als het om styling van je interieur gaat. Lampen met de juiste uitstraling geven een stijlvol cachet aan je woning. Als je van Dutch design houdt, dan zijn Zuiver lampen de perfecte lampen voor jou. De eenvoudige lijnen, gedurfde vormgeving en de verschillende materialen van Zuiver lampen maakt ze zo uniek.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver lampen

Rebel House is de grootste online webshop voor verlichting. Omdat Dutch design in opmars is, hebben wij een onnoemelijk groot gamma aan Zuiver lampen. Bij ons vind je hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Ook verlichting voor showrooms hebben wij van het label Zuiver. Wij kiezen voor dit uitgebreid gamma van Zuiver lampen zodat je je hele woning met dezelfde stijl van verlichting kunt uitrusten. Lampen van Zuiver zijn zeer decoratief. Ook als ze niet branden, zijn het nog altijd echte kunstwerken. Wij helpen jou mee om je woning te stylen in Dutch design en helpen jou de juiste lampen van Zuiver uit te kiezen.

Zuiver lampen in jouw interieur

Zeer strakke lijnen, witte kleur en een fijne uitvoering is precies wat je zoekt voor je Pure Minimal woning. Zilver, goud of koper zijn typische materialen voor je Grand Glamour of je Modern Chic interieur. Een stoer zwart armatuur gaat goed bij Raw Industrial. En zag je de lampen met een vintage look voor je Retro Revival woning? We hebben ook lampen van Zuiver met plantenmotieven. Is dit iets voor je Urban Jungle interieur? Weet je niet goed wat te kiezen? Laat het ons weten, wij geven je graag advies.

Zuiver lampen bij Rebel House

Kies zorgvuldig je verschillen lampen uit. Stel een mooie set samen en richt je hele huis in één keer in. Je hoeft niet onmiddellijk alles te betalen. Bij Rebel House doe je de betaling vooraf achteraf of in termijnen, jij beslist. Je krijgt ook 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wij brengen jouw bestelling met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine producten. Binnenkort zit jij in een sfeervolle woning dankzij Zuiver lampen!