Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Sidetables

Sidetables zijn nog altijd een aparte klasse van interieurstukken. Het is niet echt een tafel waar je aan zit. En het is ook geen kast. Toch weet iedereen waar je een sidetable kunt inzetten: in je hal of je gang bijvoorbeeld. Daarom heeft het label Zuiver in zijn gamma een aantal sidetables die perfect bij andere tafels zoals salon- en eettafels passen. Kies jij een Dutch design sidetable van Zuiver?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zuiver sidetables

De sidetables van Zuiver onderscheiden zich van andere sidetables door hun eenvoudige vormgeving. Ze zijn voor 100% gemaakt in de Dutch design filosofie. Schoonheid gaat samen met eenvoud, functioneel gaat samen met decoratief. Dutch design draait om pure vormen, soms humoristisch, soms met een knipoog naar de nostalgie van midden vorige eeuw. Zuiver sidetables zijn gewoon mooi om te zien. Bij Rebel House hebben we Zuiver sidetables met of zonder opbergruimte en je kiest uit verschillende soorten afwerking. Wij helpen jou graag om je sidetable van Zuiver in jouw interieur te integreren.

Zuiver sidetables in jouw interieur

Bij de sidetables van Zuiver merk je een dosis vintage, perfect voor je Retro Revival woninginrichting. Anderzijds zijn Zuiver sidetabels puur en strak. Hierdoor kunnen ze ook in je Pure Minimal woning ingezet worden. De Zuiver sidetables in donker hout zijn heel erg geschikt voor je Classical Colonial woning. Kies die sidetable die helemaal past in je interieur. Bij Rebel House helpen wij jou graag! Sidetables van Zuiver hebben een groot Dutch design-gehalte en daardoor zijn ze in heel wat stijlen in te zetten. De pure lijnen en eenvoudige uitstraling zijn nu net de elementen die zo charmant zijn aan deze stijl.

Zuiver sidetables bij Rebel House

Als je sidetables van Zuiver koopt bij Rebel House, dan krijg je 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels levert jouw sidetable op de locatie die jij verkiest. Laat ons gerust weten als je nog vragen hebt of meer informatie wilt. Ons team van experten staat voor jou klaar!