Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zuiver Tuinstoelen

Met tuinstoelen kun je eenzelfde gezellige sfeer creëren als binnen. Kies daarom tuinstoelen met een stijlvolle uitstraling. Als je van Dutch design, pure eenvoud en gezellige klasse houdt, kies dan voor Zuiver tuinstoelen. De lijnen zijn strak, de vormen zijn eenvoudig en vooral herkenbaar met een nostalgisch tintje. Welke Zuiver tuinstoelen kies jij?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuiver tuinstoelen

Zuiver wil een gezellige Dutch design sfeer in je tuin brengen. De stoelen van Rebel House die je voor je tuin kiest, zijn even degelijk en stijlvol als je stoelen binnen. Wist je dat Zuiver zelfs stoelen heeft die zowel voor binnen als voor buiten geschikt zijn? Dit geeft je veel meer mogelijkheden om zowel je tuin, je terras als je eetkamer binnen in dezelfde stijl in te richten. Kies bij je Zuiver tuinstoelen ook een tafel en laat je stoelen aansluiten bij je loungezetels, je buitenkeuken en je salontafel voor buiten. En bekijk vooral ook de vloerkleden van Zuiver. Een aantal van deze vloerkleden zijn ook voor buiten bestemd! Maak van je terras een extra buitenkamer waar je heerlijke uren doorbrengt.

Zuiver tuinstoelen in jouw interieur

Bij Rebel House heb je een grote keuze aan Zuiver tuinstoelen. Kies jij voor een open structuur: draad of lamellen voor de zitting en de leuning? Of ga je voor een gesloten zitting en rugleuning? Het schooltype tuinstoelen van Zuiver zijn écht wel geschikt voor je Retro Revival woning. Kuipstoelen passen goed bij Modern Chic. Een draadstructuur is ideaal voor je Pure Minimal woning. Zolang je maar voor strak, elegant en minimalistisch gaat, zit je goed voor je Dutch design. Als je met evenveel zorg je stoelen voor buiten als voor binnen kiest, dan toon je dat je ook hebt voor stijl en detail. Zuiver tuinstoelen kiezen is een begin. Laat je inspireren en vraag ons gerust om raad als je nog twijfelt.

Zuiver tuinstoelen bij Rebel House

Zodra je besteld hebt, komen je Zuiver tuinstoelen er met eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten aan. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en daarbij geven wij gratis verzending vanaf 50 euro. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen, jij kiest. Kijk jij al uit naar je nieuwe tuinstoelen van Zuiver?